Zakelijke beveiliging

Beveiliging van uw bedrijf en bedrijfspand

Als ondernemer wilt u continuïteit. Daarom is het belangrijk dat u inbraak voorkomt, want de gevolgschade van inbraak en diefstal kan groot zijn. Goede beveiliging van uw bedrijf of bedrijfspand is dan ook onmisbaar. Net als uw verzekering. Om verzekerd te zijn, moet u echter voldoen aan de certificeringsnormen en eisen van uw verzekeringsmaatschappij. Daar zorgen wij voor, indien nodig met een BORG-opleverbewijs. Wij vertalen de eisen van uw verzekeraar naar een beveiligingssysteem. Snel, professioneel en op maat.

Logistics,Manager,Warehouse,Portrait

Gegarandeerd goed beveiligd

Onze beveiligingspakketten geven u een indicatie van de kosten. Wij leveren echter altijd beveiliging op maat. Hiervoor passen we de pakketten Draadloos alarm, Bedraad alarm en Camerabewaking volledig aan uw situatie aan, eventueel met onze extra dienstverlening, zoals bijvoorbeeld onze eigen meldkamer. Het kan zijn dat een voorbeeldpakket voldoet, maar ook dat we het moeten uitbreiden. Maatwerk beveiliging, waardoor u gegarandeerd goed beveiligd bent, zonder dat u te veel betaalt. U wordt direct eigenaar van het systeem, ongeacht of u kiest voor betaling ineens of voor een all-in contract met termijnen. Aan u de keuze.

monteur-in-bus-duim-omhoog-1920x550__ScaleMaxWidthWzcyMF0.jpg

Wacht niet langer

Heeft u nog geen beveiliging? Neem dan contact op, ook als u niet precies weet wat de verzekeringseisen voor uw bedrijf betekenen. Wacht niet tot het te laat is. Wij brengen alles in kaart, beantwoorden uw vragen en geven vrijblijvend beveiligingsadvies.

Wij maken het u makkelijk

Let op: Als u niet aan de beveiligingseisen van uw verzekeringsmaatschappij voldoet, bent u mogelijk niet verzekerd. Daarom maken wij het u makkelijk. Wij vertalen de verzekeringseisen naar een beveiligingssysteem op maat, waarmee u aan alle eisen voldoet. U hoeft alleen nog maar contact op te nemen, dan komt één van onze beveiligingsexperts bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatie.

Voordelen Feenstra

Landelijke dekking
Ruim 30 jaar ervaring
Alles in eigen huis
24/7 alarmcentrale
Beveiliging op maat
Conform verzekeringseisen
Met Borg certificaat
Topservice en -onderhoud
Altijd persoonlijk contact
Professionele producten

Beveiliging voor elk bedrijf

Beveiliging autobedrijf
Beveiliging zzp
Beveiliging winkel
Beveiliging Horeca
Beveiliging kantoor
Beveiliging warehouse
Feenstra-zakelijk-beveiliging__ScaleMaxWidthWzEyMDBd.jpg

Beste beveiligingsbedrijf

Feenstra Beveiliging bestaat al meer dan 30 jaar. Wij werken landelijk en hebben alles in huis, van gecertificeerde beveiligingsexperts tot een eigen meldkamer en eigen monteurs in elke regio. Met advies op maat verzorgen wij de beveiliging voor bedrijven in elke branche. Van klein tot groot. Van laag tot hoog risico. Dus wat uw business ook is en waar u ook zit, wij staan garant voor goede beveiliging van uw bedrijf, met service en onderhoud voor 100% continuïteit.

Case Unito Lave

"Slim en conform de regels"

Spice PR Case

"Verlengstuk van ons team"

Kies uw beveiligingssystemen
voor preventie, alarm en bewaking:

draadloos alarm met achtergrond - klein

Draadloos alarm

Bekijk nu alles over ons draadloos alarmsysteem.

bedraad alarm met achtergrond - klein

Bedraad alarm

Bekijk nu alles over ons bedraad alarmsysteem.

cameras met achtergrond - klein

Camerabewaking

Bekijk nu alles over onze camerabewaking.

"Ik begreep niks van de beveiligingseisen van mijn verzekeringsmaatschappij. Eén telefoontje en het werd geregeld. Snel, efficiënt en op maat."

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?