De snelste alarmcentrale van Nederland

Bij Feenstra begrijpen we dat veiligheid van essentieel belang is voor uw bedrijf. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met Alarm Control aan te kondigen, dé toonaangevende particuliere alarmcentrale van Nederland. Met onze gezamenlijke focus op persoonlijke en klantgerichte dienstverlening bieden wij u betrouwbare en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen.

Als betrouwbare partner hebben wij alles in huis om uw zakelijke beveiligingsbehoeften te vervullen. Onze ervaren specialisten beschikken over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van beveiligingssystemen. Of het nu gaat om alarmsystemen of camerasystemen, wij bieden ondersteuning voor elk type systeem. Mocht u nog geen beveiligingssysteem hebben, dan helpen wij u graag bij het selecteren en implementeren van de juiste oplossing.

Bekijk de mogelijkheden die Feenstra en ACN gezamenlijk kunnen bieden.

De aanvullende diensten

Naast alarmverwerking en live service bieden wij een breed scala aan aanvullende diensten om uw bedrijf optimaal te beveiligen. Onze bouwplaatsbeveiliging beschermt uw kostbare apparatuur en materialen tegen diefstal en vandalisme, terwijl onze service- en noodlijnen 24/7 beschikbaar zijn voor snelle ondersteuning bij storingen of noodgevallen. Met personenalarming kunt u de veiligheid van uw medewerkers waarborgen, terwijl onze track & trace-oplossingen u helpen bij het volgen van uw waardevolle bezittingen. Daarnaast bieden wij toegangscontrole om de veiligheid van uw locaties te waarborgen en 24/7 telefonische bereikbaarheidsdiensten zodat u altijd kunt rekenen op een betrouwbare ondersteuning.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?