Mistgenerator

Valt de beveiliging van uw bedrijfspand in een hogere risicoklasse, dan kan uw verzekeringsmaatschappij extra eisen stellen, zoals compartimentering of meeneem-beperkende maatregelen. Is dit in uw pand of voor uw bedrijf niet mogelijk, dan biedt een mistgenerator uitkomst. Uiteraard kunt u er ook zelf voor kiezen uw beveiliging te verbeteren met een mistgenerator. Wordt deze door uw alarmsysteem geactiveerd, dan wordt de ruimte razendsnel gevuld met een zeer dichte mist, hierdoor hebben inbrekers praktisch geen zicht en stijgt de pakkans.

Bandit-320-mistgenerator-anthracit

Compartimentering en meeneem-beperkende maatregelen

Indien uw verzekeringsmaatschappij en uw risicoklasse dit vereisen, moet u diefstalgevoelige goederen opbergen in een afgesloten kast of ruimte. Dit kan ook een kluis zijn, of een verstevigde inpandige ruimte. Wij adviseren op maat over waar u aan moet voldoen. Is compartimentering niet mogelijk of wenselijk, dan kunnen we beoordelen of goederen gekoppeld of verankerd kunnen worden, of bijvoorbeeld op een hoge stelling geplaatst kunnen worden. Bieden alternatieve oplossingen geen uitkomst, dan is de mistgenerator de beste oplossing.

lock_shield

Mistgenerator: slechts 30 cm zicht

Na activering door uw alarmsysteem, blaast de mistgenerator binnen 10 seconden de ruimte vol met een zeer dichte mist, waardoor het zicht slechts 30 cm is. Inbrekers worden hierdoor ernstig gehinderd. Zij kunnen geen buit meer vinden en ook vluchten wordt veel moeilijker, waardoor de pakkans aanzienlijk stijgt.
Bekijk dit filmpje om mistgenerators in werking te zien.

100% veilig en verantwoord

De mist die de mistgenerator produceert is onschadelijk voor mensen, dieren en goederen. Bovendien melden wij uw mistgenerator aan bij de brandweer, zodat deze niet onnodig reageert op eventuele meldingen van rookontwikkeling.

Aanvulling op uw alarmsysteem

U kunt de mistgenerator toevoegen aan uw bedraad of draadloos alarmsysteem, ook als de verzekeringsmaatschappij dit niet van uw eist. De mistgenerator hindert inbrekers, verhoogt de pakkans en in de praktijk blijkt dat de gevolgschade (vernieling) aanzienlijk lager is.

Voordelen mistgenerator

Verhoogt de pakkans en beperkt de gevolgschade
Jaarlijks onderhoud en service op uw locatie
Gekoppeld aan meldkamer ACN die 24/7 wordt bemand
Wordt automatisch door uw alarmsysteem geactiveerd

Eenmalige aanschaf of in contract

Wij werken met name met mistgeneratoren van het merk Bandit, die garant staan voor een snelle uitstoot en volledig aan de normen voldoen. Mistgeneratoren hoeven doorgaans slechts eenmalig te worden aangeschaft, maar kunnen ook onderdeel zijn van een maatwerk all-in contract met maandelijkse termijnen.

Advies op maat en installatie

Omdat de dichtheid van de mist van belang is, moet de mistgenerator aansluiten bij de inhoud (m3) van uw bedrijfspand. Wij adviseren u graag, zodat u goed beveiligd bent en voldoet aan de richtlijnen van het CVV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid), want uw verzekeraar hanteert deze richtlijnen ook. De mistgenerator wordt direct met uw alarmsysteem geïnstalleerd, maar kan ook later worden toegevoegd.

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

"Onze meest waardevolle producten worden extra beschermd met een mistgenerator. Een veilig gevoel."

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?