Draadloos alarm

Draadloos alarmsysteem

Het belangrijkste voordeel van een draadloos alarm, is dat er geen kabels nodig zijn om alle detectiepunten te verbinden met de hoofdunit. Dit is voordeliger én fraaier. De onderdelen worden aangestuurd via een radiosignaal, waardoor uw alarm niet gevoelig is voor internetstoringen. En het bevat een noodaccu voor 12 uur die het overneemt bij stroomstoringen. Bovendien is het alarmsysteem later eenvoudig uit te breiden of verhuizen.

draadloos-alarm-foto.jpg

Snel, flexibel en voordelig

Een draadloos alarmsysteem is voordeliger dan een bedraad systeem, het heeft een kortere levertijd, is makkelijker te installeren en later eenvoudig uit te breiden of verhuizen. Een draadloos systeem is echter niet geschikt voor elk pand en ook niet voor de risicoklassen 3 en 4. Aan welke risicoklasse u moet voldoen, wordt bepaald door uw verzekeraar en de VRKI risicoklassenindeling van het CCV. Herkent u de punten hieronder, dan kunt u kiezen voor een draadloos alarm.

Voordelen draadloos alarmsysteem

Uw verzekeringsmaatschappij eist een BORG-opleverbewijs klasse 1 of 2
De afstanden tussen alle beveiligingscomponenten zijn niet al te groot
In uw pand worden draadloze signalen niet verstoord door staal of beton
U kiest voor een alarmsysteem zonder zichtbare kabels of kabelgoten
U wilt een systeem dat snel en makkelijk geïnstalleerd kan worden
U wilt uw beveiligingssysteem later kunnen uitbreiden of verhuizen

Of bel 088 - 666 0690

IMG_2143_bewerkt_CMYK3__ScaleMaxWidthWzE0NDBd.jpg

Advies op maat en makkelijk aan te passen

Uw kunt uw draadloze alarm later uitbreiden en zelfs meeverhuizen! Wij zorgen dat u professioneel beveiligd bent. Indien blijkt dat u een bedraad alarmsysteem of een hybride alarmsysteem nodig heeft om aan alle verzekeringseisen te voldoen, dan installeren wij dit volledig op maat voor u.

Snelle en deskundige installatie

Binnen 3 weken installeert Feenstra Beveiliging uw draadloze alarmsysteem. Hierna wordt meteen verbinding gemaakt met de meldkamer, die uw draadloze beveiligingssysteem controleert en test. Hierna is uw draadloze alarmsysteem operationeel en voldoet u aan alle normen van uw verzekeraar.

Alles eenvoudig via de app

Tot en met de VRKI risicoklasse 2 mag voor de bediening een app gebruikt worden. Een draadloos alarmsysteem mag ook tot en met risicoklasse 2 worden gebruikt. Daarom kunt u bij een draadloos alarm altijd onze handige gratis app gebruiken om uw alarmsysteem te bedienen. U kunt uw systeem ermee aan en uit zetten en per component in het logboek alle gebeurtenissen zien. Waar en wanneer u maar wilt.

140-Alarm-Control-60925-AvZ__FocusFillWzE0NDAsMTQ0MCwieCIsMzYwXQ.jpeg

Rol meldkamer als uw alarm afgaat

Gaat uw alarm af, dan gaat uw sirene loeien én krijgt onze meldkamer bericht met details van het alarm. De centralist neemt dan direct contact op met de aangewezen contactpersonen en in overleg kunnen de hulpdiensten worden ingeschakeld. Zijn de contactpersonen niet bereikbaar, dan kan de meldkamer conform de regelgeving zelf beslissen de hulpdiensten in te schakelen.

Aanvullen met camerabewaking

Wilt u de beste beveiliging, vul uw alarmsysteem dan aan met een camerasysteem. Bewakingscamera’s schrikken af en werken zo preventief. Bovendien vergroten zij de pakkans en kunt u zelf live in- en/of rond uw bedrijfspand kijken. Met onze extra Live service kunt u zelfs onze meldkamer bij een alarm live mee laten kijken, waarbij zij de beelden direct kunnen doorzetten naar de hulpdiensten.

b2b-beveiliging-monteur__FocusFillWzE0NDAsMTQ0MCxmYWxzZSwwXQ.jpg

Direct aanschaffen of in termijnen

Bij Feenstra Beveiliging wordt u altijd direct eigenaar van uw professionele alarmsysteem, ongeacht of u kiest voor betaling ineens of voor een all-in contract met betaling in vaste maandelijkse termijnen gedurende 5 jaar.

Voorbeeldpakket: Alarm Business Royaal

Wij adviseren u altijd op maat. Om u echter een indicatie van de kosten te geven, gebruiken wij dit professionele voorbeeldpakket van een draadloos alarmsysteem. Sluit het niet goed aan op uw situatie of de eisen van uw verzekeraar, dan passen wij het aan zodat u aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij voldoet.

Alarm Business Royaal ineens

Betaling ineens: € 1.199,- eenmalig inclusief installatie, plus € 380,- per jaar voor service, onderhoud en meldkameraansluiting.

Inhoud Alarm Business Royaal

 • 1 centrale/hoofdunit
 • 1 bedieningspanel met LCD-scherm
 • 2 binnensirenes
 • 1 buitensirene/flitser combinatie
 • 2 magneetcontacten voor deur/raam
 • 2 bewegingsmelders
 • 1 BORG-opleverbewijs

Alarm Business Royaal in termijnen

Of betaling in termijnen: € 37,50 per maand inclusief service, onderhoud en meldkameraansluiting, plus eenmalig € 199,- voor installatie.

Inhoud Alarm Business Royaal

 • 1 centrale/hoofdunit
 • 1 bedieningspanel met LCD-scherm
 • 2 binnensirenes
 • 1 buitensirene/flitser combinatie
 • 2 magneetcontacten voor deur/raam
 • 2 bewegingsmelders
 • 1 BORG-opleverbewijs

Service en onderhoud all-in

Wij leveren uw draadloos alarmsysteem altijd inclusief all-in service en onderhoud, zodat uw bewakingsysteem altijd optimaal werkt. All-in betekent:

Periodiek preventief onderhoud van uw draadloos alarm
Periodieke stresstest van uw complete beveiligingssysteem
Defecte onderdelen worden kosteloos en zonder voorrijkosten vervangen
Bij storingen 24/7 service van onze veiligheidsexperts

Voordelen Alarm Business Royaal

Binnen 3 weken geïnstalleerd
Het systeem blijft functioneren bij uitval van stroom
Deskundige meldkamer ACN met 24/7 bemanning
Elke dag test het alarmsysteem zijn eigen werking
Elk jaar onderhoud en service op uw locatie
Tot wel 5 jaar garantie op uw complete systeem
Eenvoudige bediening, ook via de app
Certificeren mogelijk tot en met klasse 2 van de VRKI 1I
Later eenvoudig uit te breiden of mee te verhuizen

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

"Snel geleverd, snel geïnstalleerd en voordelig. Zeker met die lage maandtermijnen. Plus compleet conform alle verzekeringseisen!"

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?