Feenstra alarmsysteem

Dat is veilig wonen

Veilig wonen, dat wilt u toch ook?

Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem. Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Feenstra is gespecialiseerd in het aanleggen van alarmsystemen in woningen.
Bij alle diensten die wij leveren, staat uw wooncomfort voorop. Als u een alarmsysteem wilt, denken we daarom graag mee over uw behoeftes en het beste ontwerp voor uw woonhuis. Feenstra geeft u graag advies voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

Feentra alarmsysteem voor veilig wonen

Feenstra Alarm pakketten

Ontdek hieronder de mogelijkheden voor een alarmsysteem naar uw keuze:

Alarmsysteem Zeker 5 jaar

€37,- per maand
+ €119,- installatiekosten

 • Basisstation + 4 componenten
 • Na 5 jaar per maand opzegbaar
 • Na einde contract blijft het systeem bruikbaar, ook zonder abonnement
 • Uit te breiden tot 32 componenten
 • Periodiek een onderhoudsbeurt & 24/7 service
 • Bemande meldkamer in Nederland
 • Nu met gratis installatie t.w.v. €119,-

Alarmsysteem huren 3 jaar

€37,50 per maand
+ €119,- installatiekosten

 • Duurzaam hergebruikt alarmsysteem
 • Basisstation + 4 componenten
 • Na 3 jaar per maand opzegbaar
 • Uit te breiden tot 32 componenten
 • Periodiek een onderhoudsbeurt & 24/7 service
 • Bemande meldkamer in Nederland
 • Systeem blijft eigendom van Feenstra
 • Nu met gratis installatie t.w.v. €119,-

Dit alarmsysteem wordt bij retour refurbished. Hierdoor kan het systeem duurzaam hergebruikt worden zonder dat u hierbij gebreken ondervindt.

Alarmsysteem kopen

Vanaf €855,-
+ €35,- per maand incl BTW

 • Basisstation + 4 componenten
 • Incl 24/7 service, periodiek onderhoud en aansluiting bemande meldkamer
 • Service abonnement start direct en is
  na 1 jaar per maand opzegbaar
 • 2 jaar garantie
 • Installatie inbegrepen

Alarm en Camera Combineren

Wilt u uw woning optimaal beveiligen, dan biedt het 'Alarm in Beeld' pakket van Feenstra Beveiliging een kosteneffectieve en handige oplossing. Dit pakket bestaat uit een combinatie van een draadloos alarmsysteem en een bekabeld camerasysteem, waarmee u uw pand 24/7 kunt monitoren en beveiligen. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een meldkameraansluiting met een 24 uur bemande meldkamer en is het service- en onderhoudscontract inbegrepen. Na 5 jaar bent u eigenaar van het systeem en kunt u het abonnement per kalendermaand opzeggen.

Het systeem is gemakkelijk te bedienen met één app, waarin u ook live beelden kan meekijken. Alarm in beeld bestaat standaard uit 2 camera’s, een recorder en het standaard alarmsysteem, maar kan worden uitgebreid met extra camera's en componenten naar uw wens. Onze beveiligingsexperts staan graag voor u klaar om het beveiligingsplan met u door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

alarm camera combineren

Het alarmsysteem voor u

U kunt bij Feenstra kiezen tussen een alarmsysteem kopen of huren. Een alarmsysteem huren is een goede en flexibele optie als u zonder grote investering gebruik wilt maken van een alarminstallatie. U betaalt een vast bedrag per maand, waarbij de aansluiting op de meldkamer, het onderhoud, en hulp bij storingen zijn inbegrepen. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken! Wel betaalt u eenmalig installatiekosten. Een alarminstallatie kopen heeft als voordeel dat het gehele systeem direct van u is. U kunt er jarenlang gebruik van maken, zonder maandelijks huur te betalen voor het systeem. Het eerste jaar betaald u wel maandelijks voor het service abonnement. Daarna kunt u kiezen welke service u wilt behouden. Ook zonder abonnement blijft het systeem bruikbaar.

Is uw situatie net even anders? Geen probleem, onze adviseurs helpen u verder met een advies op maat. Valt uw woning bijvoorbeeld in een hogere risicoklasse? Dan kunnen we uw alarminstallatie opleveren met BORG opleverbewijs. Wilt u geen alarm voor uw huis maar bent u actief in het MKB of de grootzakelijke markt? Ook dan kunnen wij u helpen. Naast een beveiligingssysteem kunnen we ook helpen met brand beveiliging. Vraag vrijblijvend advies aan voor de mogelijkheden!

Garantie

Als u een systeem bij ons huurt of bij aankoop een onderhoud en service contract afsluit, dan heeft u tijdens het doorlopende contract garantie tot 5 jaar na aanschaf. U betaald dan dus geen arbeid-, voorrij- of materiaal kosten. Dit betekent dat u altijd zeker bent van een goed werkend systeem zonder verborgen kosten. Indien u het contract na 5 jaar voortzet vervalt de garantie op de producten. De arbeid en voorrij kosten blijven wel inbegrepen! Als u onderdelen koopt zonder contract dan is de standaard garantie 2 jaar. (exclusief arbeid en voorrij kosten).

Goed voorbereiden

Meestgestelde vragen:

Download brochure Alarmsystemen van Feenstra Beveiliging

Wilt u meer informatie over veilig wonen, de mogelijkheden voor alarmsystemen en wat Feenstra Beveiliging u kan bieden? Download dan hier de gratis brochure Alarmsystemen. Hier vind u onder andere meer informatie over uitbreidingsmogelijkheden, de meldkamer, onze app en wat er gebeurd bij een alarm melding.

cover-alarmsystemen-feenstra-te-groot

Het alarmsysteem bestaat uit:Basisstation + 4 componenten

Agility Basisstation

Alarmsysteem incl. sirene, aangesloten op de meldkamer.

LCD Bedieningspaneel

Het systeem in- of uitschakelen met unieke codes of proximity tag.

Bewegingsmelder

Beweging wordt gedetecteerd door middel van een infrarood signaal.

2 x Magneetcontact

Voorziet deuren en/of ramen van draadloze beveiliging.

Bekijk de uitbreidingsmogelijkheden in de brochure of vraag een vrijblijvend advies aan.

Gratis & vrijblijvend professioneel advies over alarmsystemen

Onze beveiligingsexpert neemt binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op. Op basis van uw wensen en situatie zal u een professioneel advies ontvangen.

24/7 Service, onderhoud en meldkamer

Indien u bij Feenstra een nieuw product of systeem aanschaft met een onderhoud/service abonnement, dat betekent dat u altijd verzekerd bent van een goed werkend systeem met 24/7 service en periodiek onderhoud om uw systeem te controleren. Dat geeft niet alleen een vertrouwd en veilig gevoel maar ook dat u niet voor onverwachte verrassingen of hoge kosten komt te staan.

De particuliere alarmcentrale (PAC)

De particuliere alarmcentrale (ook wel PAC genoemd) is justitieel erkend, controleren 24/7 of uw systeem nog in orde en verbonden is en zullen u of andere contactpersonen bij een inbraak of ander soort melding direct waarschuwen, ook als u niet thuis bent! Daarnaast kan de alarmcentrale aanvullend hulpdiensten zoals politie/brandweer waarschuwen. Zo weet u altijd dat er 24 uur per dag een professioneel team over uw woning, huisgenoten, pand en bezittingen waakt..

feenstra-logo

Bedien uw systeem met een app

Waar u ook bent, via de app* op uw smartphone of tablet kunt u het Beveiligingssysteem snel en eenvoudig bedienen. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres. U kunt uw alarmsysteem aan- en uitzetten, uw beveiligde zones zien en in het logboek de historie bekijken. Met de camerasystemen kunt u live meekijken, in- en uitzoomen en natuurlijk ook eenvoudig opgeslagen beelden terugkijken. Onze veiligheidsexpert stelt de camera's zo in, dat die pas gaan opnemen als er beweging is, daarbij rekening houdend met de geldende privacywetgeving.

*We leveren verschillende systemen. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

24/7 Service

Dat betekent dat u met een huur of service overeenkomst ons 24/7 gedurende het contract kunt bellen met vragen en dat we kosteloos bij u langs komen voor eventuele reparatie van het systeem mocht er onverhoopt een defect ontstaan (dus incl. voorrijdkosten en arbeidsloon).

Onderhoud

Een beveiligingssysteem is er in eerste instantie om u en uw eigendommen te beveiligen. Daarom checken we periodiek het gehele systeem bij u thuis. We controleren op de juiste werking, vervangen eventueel batterijen en bekijken of de situatie mogelijk is gewijzigd. Zo bouwen we nog meer zekerheid in en bent u verzekerd van de beste service en beveiliging.

Meldkamer

De Feenstra alarmsystemen die aangesloten zijn op onze eigen alarmcentrale (Alarm Control Nederland) functioneren naast uw traditionele internetverbinding ook via een beveiligde (VPN) mobiele data verbinding. Dit betekent dat hackers niet kunnen inbreken op het systeem en in tegenstelling tot andere systemen, ook bij een internet of stroomstoring (door kortsluiting) kan het systeem nog steeds naar de alarmcentrale doormelden.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?