Risco Cloud

& Feenstra Beveiliging app

Feenstra Beveiliging en Risco

Heeft u een Feenstra alarmsysteem met de app van Feenstra Beveiliging? Dan kan u deze app gebruiken om veilig en gemakkelijk op afstand het beveiligingssysteem te bedienen en uw gegevens in te zien.

De app werkt in verbinding met de Risco Cloud waar alle gegevens van uw alarmsysteem veilig digitaal opgeslagen worden. Risco heeft hier sinds 2022 een betaalde service van gemaakt. Deze kosten zijn inbegrepen in alle standaard contracten. Wilt u de app voor uw alarmsysteem gebruiken buiten het contract om, dan kan dit sinds 2022 niet meer kosteloos. Dit is van toepassing als u gebruik maakt van een van de volgende applicaties: Feenstra Beveiliging app, Feenstra Veiligheid app, Risco app.

Risco Cloud

Risco is de leverancier van onze beveiligingsapparatuur en heeft sinds de lancering van Risco Cloud in 2010 aanzienlijke investeringen gedaan om het meest geavanceerde beveiligings-cloud platform in de industrie te realiseren, met een ongeëvenaarde gebruikerservaring en geavanceerde geïntegreerde oplossingen die een toegevoegde waarde voor u als klant bieden.

Aangezien Risco ernaar streeft om de beste oplossing op de markt te blijven bieden en te investeren in toekomstige plannen en ontwikkelingen, hebben zij van de Risco Cloud ook een betaalde service gemaakt.

Feenstra Beveiliging App

De verbinding met de Risco Cloud maakt het mogelijk om de app van Feenstra Beveiliging te gebruiken (Feenstra Beveiliging app, Feenstra Veiligheid app, Risco app). Met deze applicatie kunt u als gebruiker uw alarmsysteem in/uitschakelen en voortaan ook push meldingen ontvangen in geval van een vermoedelijk inbraak, alsook alarmbeelden ontvangen en de status van het systeem bekijken.

De Risco Cloud is vanaf 1 januari 2022 ook voor Feenstra een betaalde service geworden. Bij een lopend contract zijn deze kosten inclusief. Om buiten het contract ook gebruik te kunnen blijven maken van de services van Risco voor onze app hebben we een App Abonnement ontwikkeld.

App Abonnement

Om te blijven genieten van het gebruiksgemak van uw huidige app met Risco Cloud, ook als u geen lopend contract meer heeft, hebben we een apart abonnement ontwikkeld. Voor slechts €2,- per maand kunt u optimaal gebruik blijven maken van de app voor uw alarmsysteem. Daarnaast profiteert u ook van extra opties en ontwikkelingen.

Extra opties bij App abonnement

Met het app abonnement kunt u gebruik blijven maken van de app van Feenstra Beveiliging zoals u gewend bent en krijgt u de mogelijkheid tot extra opties zoals het ontvangen van push notificaties bij alarm en systeem meldingen. Zolang het abonnement loopt, blijft uw systeem actief in de Risco Cloud, waardoor u ook profiteert van de allerlaatste ontwikkelingen ter verbetering van uw alarmsysteem.

Goed om te weten over de app en de Risco Cloud

  • Sinds 2022 bedraagt het gebruik van de app met RiscoCloud € 2,- per maand (maandelijks opzegbaar).
  • De Feenstra Beveiliging / Feenstra Veiligheid / Risco app voorziet u en uw gezin van een gemakkelijke bediening, als aanvullende tool, zodat u uw beveiligingssysteem optimaal kan beheren.
  • De wijziging heeft geen enkele impact op het beveiligingssysteem zelf. Uw alarmsysteem blijft actief. Ook zonder abonnement kan u dit blijven gebruiken via een bijbehorend bedieningspaneel of afstandsbediening.
  • Het abonnement geldt niet per gebruiker maar per beveiligingssysteem. Er wordt dus niets extra in rekening gebracht wanneer er meerdere app gebruikers zijn voor 1 beveiligingssysteem.
  • De Risco Cloud biedt een unieke set van tools waardoor uw installateur de mogelijkheid heeft om uw systeem nog beter te beheren en onderhouden, zelfs van op afstand.
  • Risco blijft de komende jaren de Risco Cloud en daarmee ook onze app verder ontwikkelen om nieuwe functies in uw voordeel te introduceren.
  • Met het app abonnement krijgt u voortaan ook alarm meldingen binnen op de app. Dit is een nieuwe ontwikkeling die door de betaalde cloud mogelijk is gemaakt.
  • Risco investeert heel veel om de veiligheid en de volledige privacy van u als klant te waarborgen.
  • Risco heeft de afgelopen jaren de Cloud ontwikkeld met veel mogelijkheden - bijvoorbeeld volledige integratie van IP Camera's + NVR, Smart Home.
  • Zonder abonnement is het niet mogelijk uw alarmsysteem te bedienen via mobiel en heeft u geen toegang meer via de PC. Hierdoor kunt u de eventuele automatisch opgeslagen gegevens ook niet meer uitlezen.

Vragen over het App abonnement

Heeft u nog vragen over het app abonnement, neem dan contact met ons op.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?