MaxWatch Personenalarmering

Stijlvol horloge met paniekalarm en GPS

Horlogemet alarmknop voor senioren

Senioren hechten extra veel waarde aan veiligheid, aangezien een ongeval thuis, in de tuin of tijdens het reizen ernstige gevolgen kan hebben. Snel hulp krijgen is dan van essentieel belang, en daarvoor biedt de MaxWatch de perfecte oplossing. Dit stijlvolle horloge met GPS zorgt ervoor dat uw locatie altijd bekend is, wat u en uw dierbaren gemoedsrust geeft. Met onze persoonsalarmering behoudt u uw vrijheid en zelfstandigheid, terwijl u tegelijkertijd een veilig gevoel heeft. In geval van nood hoeft u simpelweg op de alarmknop aan de zijkant te drukken of op het scherm te tikken, waarna uw veiligheidshorloge begint te trillen. Vervolgens kunt u direct communiceren met uw contactpersonen of met onze 24/7 alarmcentrale, zodat u snel de benodigde hulp ontvangt.

MaxWatch Dame

“Met dit stijlvolle horloge behoud ik mijn vrijheid en kan ik mijn leven blijven leven zoals ik dat gewend ben.”

Altijd en overal snel hulp binnen handbereik

Met het discrete en elegante horloge is het voor anderen niet zichtbaar dat u een geavanceerde noodknop draagt, maar u kunt toch uw vrijheid en zelfstandigheid behouden op een verantwoorde manier. Wanneer u de knop aan de zijkant van het veiligheidshorloge indrukt, worden al uw contactpersonen direct gebeld, en dat allemaal tegelijkertijd. Dit is een unieke functie. U heeft de mogelijkheid om maximaal 3 contactpersonen in te stellen, zoals uw partner, kinderen, buren, vrienden of zorgverleners. Zij kunnen uw exacte locatie zien, en degene die als eerste reageert kan via de MaxWatch met u communiceren, naar u toe komen of hulpdiensten inschakelen. Mocht het zo zijn dat uw contactpersonen niet onmiddellijk reageren, dan staat de Feenstra Meldkamer paraat om in actie te komen.

Fbv_banner_MaxWatch_1920x550px-2024
Fbv_banner_MaxWatch_1920x550px-2024

Kies voor veilig leven met MaxWatch

Tijdelijk in prijs verlaagd! Nu slechts €32,50 per maand i.p.v. €35,-!

Personenalarmering MaxWatch

U heeft de mogelijkheid om uw MaxWatch alarmhorloge continu te dragen, zowel binnen als buiten, net als een regulier horloge. Zelfs tijdens bad- en douchemomenten hoeft u het horloge niet af te doen, dankzij de waterdichtheid van IPX8. Het horloge plaatst u 's nachts naast het bed op de oplader. Op deze manier blijft het horloge altijd binnen handbereik en kunt u er de volgende dag weer gebruik van maken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van direct contact en snelle hulp, waar u zich ook bevindt. Het is een gebruiksvriendelijk en elegant personenalarm dat speciaal ontworpen is voor de moderne senior. Het wordt ook ten zeerste aanbevolen door zorgprofessionals!

Standaard all-in

 • Huur MaxWatch
 • Huur oplaadstation
 • GPS-locatie tracking
 • Spreek/luister alarm
 • 24/7 meldkamer als back-up
 • Gebruik online portaal
 • Onderhoud en belkosten
 • Onbeperkt aantal alarmen**
 • Na 2 jaar per maand opzegbaar
 • Gratis omruilgarantie bij defect
 • Gratis klantenservice

Eenmalige kosten

Eenmalige installatie en activatie, u kunt kiezen voor:
Installatie bij u thuis
Een monteur komt uw MaxWatch installeren en geeft u uitgebreid uitleg: eenmalig slechts €94

of

Eigen installatie
Uw MaxWatch wordt opgestuurd met een uitgebreide installatie handleiding en wij bereiden uw account alvast voor zodat u hier direct gebruik van kan maken. Indien nodig kunt u telefonische ondersteuning ontvangen: eenmalig slechts €27

* Exclusief eenmalige installatie
** Kijk hier voor onze fair use policy

MaxWatch-Actie2024

Zo werkt MaxWatch Alarmhorloge:

Het gebruik van de MaxWatch is bijzonder simpel: u draagt het alarmhorloge om uw pols en in geval van nood drukt u eenvoudigweg op de knop aan de zijkant. Op dat moment wordt er direct een verbinding tot stand gebracht met uw partner, kind, vriend, vriendin, buurman of buurvrouw. U kunt ook direct contact maken met onze meldkamer, die dag en nacht bereikbaar is.

Met behulp van de ingebouwde microfoon in uw veiligheidshorloge kunt u direct doorgeven wat er aan de hand is, waarna zij onmiddellijk hulp kunnen bieden of hulpdiensten kunnen inschakelen. Dankzij de geïntegreerde GPS-functionaliteit kunnen zij altijd nauwkeurig uw locatie bepalen, of u zich nu thuis bevindt, aan het wandelen bent of in een winkel bent. Met de MaxWatch hoeven u en uw dierbaren zich nooit meer zorgen te maken over uw veiligheid.

Actie: Tijdelijk in prijs verlaagd! Sluit nu een abonnement af en betaal
slechts €32,50 per maand i.p.v. €35,-.

Bellen voor MaxWatch

Heeft u een specifieke vraag en wilt u graag een medewerker spreken?
Bel dan met onderstaande telefoonnummer en wij staan u verder te woord.

Alarmhorloge met extra functies!

Behalve de alarmfunctie met direct spraakcontact, biedt uw MaxWatch diverse slimme extra’s. Deze kunt u eenvoudig instellen via uw smartphone, tablet of computer. Iemand anders kan dit uiteraard ook voor u instellen.

Dwaaldetectie

Voor diegenen die af en toe verward zijn of te maken hebben met dementie, biedt de MaxWatch een handige functie. Zodra de drager van het veiligheidshorloge zich te ver van huis bevindt, ontvangen de contactpersonen automatisch een alarmsignaal, waardoor zij direct kunnen achterhalen waar de drager zich op dat moment bevindt. Het is mogelijk om een geofence in te stellen, een virtuele cirkel rondom de woning. Wanneer de drager van de MaxWatch dit gebied verlaat, wordt het alarm geactiveerd en worden de contactpersonen onmiddellijk gebeld. Zij hebben de mogelijkheid om te zien waar de drager zich bevindt, met hem of haar te communiceren en passende actie te ondernemen.


GPS-functie

Met de GPS-trackingfunctionaliteit van de MaxWatch kunt u te allen tijde gevonden worden, zelfs wanneer u verward, verdwaald of bewusteloos bent. Uw contactpersonen hebben altijd de mogelijkheid om uw exacte locatie te zien, zodat ze direct naar u toe kunnen komen of hulpverleners kunnen inschakelen. Mocht u verdwaald zijn, dan kunt u uiteraard ook gebruikmaken van de alarmknop om hulp te vragen.


Stappenteller

Geïnteresseerd in het bijhouden van uw dagelijkse stappen en wilt u werken aan uw fitheid en gezondheid? Dan is de ingebouwde stappenteller op het horlogescherm een handige functie voor u. U kunt gemakkelijk uw aantal stappen per dag controleren. Bovendien kan een verandering in het gemiddelde aantal stappen per dag een indicatie zijn van eventuele veranderingen in uw gezondheid.

Hartslagmeter

De MaxWatch bevat ook een hartslagmeter, die standaard zichtbaar is. Hiermee kunt u tijdens het sporten of andere inspanningen eenvoudig sterke stijgingen of dalingen in uw hartslag in de gaten houden. Op deze manier helpt de MaxWatch u bij het monitoren van uw gezondheid en het herkennen van eventuele problemen. Daarnaast kunt u de hartslagmeter gebruiken om een persoonlijk beweegplan op te stellen en uw activiteiten daarop af te stemmen.


Verantwoorde veiligheid van Feenstra

De Feenstra MaxWatch Personenalarmering is een eigentijds en geavanceerd unisex horloge dat is ontworpen met 100% gebruiksgemak in gedachten. U kunt dit alarmhorloge altijd en overal dragen, of het nu in bad is, onder de douche, in bed, tijdens het reizen, wandelen of fietsen. Het horloge is robuust en bestand tegen allerlei omstandigheden, en het werkt in de hele Europese Unie. U kunt de alarmknop zonder aarzeling gebruiken, deze staat altijd voor u klaar. Het gebruik ervan brengt geen extra kosten met zich mee, en uw contactpersonen of onze meldkamer zullen pas hulpdiensten inschakelen nadat ze met u hebben gesproken. Met dit veiligheidshorloge kunt u erop vertrouwen dat u altijd een veilig gevoel zult ervaren!


Technische specificaties

 • AMOLED-scherm met touchscreen
 • Afmetingen 47.5mm x 16.9mm
 • Gewicht 65 gram
 • Hartslagmeting & Stappenteller
 • Spreekluisterverbinding
 • Ondersteuning van beacons (thuislocatie)
 • Batterij: oplaadbaar, 3,7V, 580mAh
 • Batterijlevensduur tot 48 uur
 • Oplaad voltage: 5V DC
 • Gradatie waterdichtheid: IPX8
 • Locatiebepalingstechnieken:
 • GPS, BLE, WIFI & GSM/LTE
 • 4G/3G/2G technologie

MaxWatch bestellen

Het komt vaak voor dat senioren, zowel thuis als tijdens het fietsen, lang moeten wachten voordat iemand hen opmerkt en kan helpen nadat ze zijn gevallen. Met de MaxWatch is direct contact en hulp altijd binnen handbereik. Dit zorgt voor een grote gemoedsrust, wetende dat u direct geholpen kunt worden.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?