Video intercom

Video intercom

Wilt u weten wie er voor uw bedrijfspand staat voordat u de deur opendoet? Dan is video intercom de ideale oplossing. Het werkt eenvoudig en is niet gekoppeld aan uw alarm of camerabewaking, zodat u het op elk moment kunt laten installeren. U kunt de bezoekers live zien én met ze spreken. Zo weet u precies wie u toelaat. En u kunt leveranciers en bezorgers van binnenuit of op afstand via de app instructies geven.

Intercom Dahua surface

Intercom: de ultieme toeganscontrole voor elk pand, elk hek en elke deur

U kunt de video intercom van Feenstra Beveiliging dag en nacht gebruiken voor elke deur en elke hek dat u wilt. Een grote afstand van een hek tot uw binnenunit is geen enkel probleem, omdat wij het geheel bekabeld aanleggen. U kunt ook meerdere deuren of hekken voorzien van een buitenunit, die u in uw bedrijfspand eenvoudig bedient via één of meerdere binnenunits met touchscreen. En via de makkelijke app. Heeft uw deur of hek een automatische opener, dan kan deze worden gekoppeld op uw videointercom.

iPhone5_Risco5_new-app__FocusFillWzE0NDAsMTQ0MCxmYWxzZSwwXQ.jpg

Touchscreen en makkelijke app

Dankzij de camera met infrarood heeft u altijd goed beeld op uw touchscreen binnen en ziet u wie er voor uw hek of deur staat. U kunt eenvoudig met elkaar spreken en u hoeft nooit een bezoeker te missen, want dankzij de makkelijke app voor uw mobiel of tablet kunt u dag en nacht reageren op elke oproep. Ook via de mobiele app kunt u, waar u ook bent, uw bezoekers zien en met ze spreken. Wilt u niet direct spraak of beeldcontact, dan kunt u er ook voor kiezen alleen video of alleen audio te gebruiken.

Voordelen intercom

Voorkom dat ongenode gasten binnenkomen
Via de app kunt u ook op afstand kijken en communiceren
Meerdere binnenunits en buitenunits mogelijk
Instrueer leveranciers met de deur dicht of via de app
Professioneel en volledig bekabeld aangelegd
Op elk moment los van uw alarm te installeren

Inhoud video intercom

1 buiten module met ingebouwde camera
1 binnen module met 7 inch touchscreen
1 switch

Prijsindicatie bekabelde intercom

Wij maken geen gebruik van Wifi, aangezien de kans op storingen hiermee groter is. Ons intercomsysteem is volledig bekabeld. Hierdoor zijn de kosten deels afhankelijk van de afstand tussen uw buitendeur of hek en de plek waar u de binnen unit wilt hebben. U betaalt slechts eenmalig de aanschaf en aanleg van ongeveer € 1.100,-. Deze prijsindicatie is inclusief materiaal en arbeid.

DSC_0054__FocusFillWzE0NDAsMTQ0MCwieCIsMzY0XQ.jpg

Extra bij uw beveiligingssysteem

U kunt ons bekabelde audio video intercom systeem op elk moment laten installeren. Het staat los van uw alarmsysteem en/of camerasysteem en is een waardevolle toevoeging, voor uw eigen veiligheid en om insluipen te voorkomen.

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

"Na meerdere insluipingen en diefstallen, houden wij nu precies in de gaten wie er binnenkomt"

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?