Feenstra Beveiliging

Over ons

Beveiliging die bij u past

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud.
Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Feenstra Beveiliging is sinds 2001 onderdeel van Vattenfall en regelt al onze adviesafspraken, installaties en service voor huisbeveiliging, bedrijfsbeveiliging en personenalarm.
Feenstra is als beveiligingsbedrijf BORG-erkend.

Feenstra voor maximale veiligheid

Veiligheid in en om het huis is een belangrijke voorwaarde om zorgeloos te wonen. Zonder zorgen over inbraak, ook als u zelf niet thuis bent. U kunt zich thuis veilig voelen en veilig wonen, dankzij goede sloten en meer mogelijkheden op het gebied van veiligheid.

Veilig wonen gaat over meer dan inbraak alleen. Denk bijvoorbeeld ook aan het gevaar op brand, schimmels en waterschade.
Stuk voor stuk zaken waar u niet mee te maken wilt krijgen. Wij zetten de belangrijke risico's voor u op een rij. Zorg op die manier voor voldoende veiligheid in en om het huis, om u daar geen zorgen over te hoeven maken.

Het gaat over beveiliging en bewaking, veilige systemen in huis en over sociale veiligheid. Door de verschillende soorten veiligheid aandacht te geven kunt u veilig wonen in een huis dat het comfort biedt waar u van houdt.

Een fijne keuze voor thuis, met beveiliging die voorkomt dat anderen kunnen binnendringen, brand- en CO-melders zodat u rustig kunt slapen en dankzij Beheer op Afstand dat waarschuwt als er iets aan de hand is en u niet thuis bent.

Beveiliging en bewaking

Bij veiligheid denken we automatisch aan beveiliging en bewaking. Met een goed slot op de deur, een camera die alles in de gaten houdt of een compleet alarmsysteem dat waarschuwt als er iets aan de hand is. Bovendien is het belangrijk om alle ramen netjes te sluiten als u van huis gaat, geen ladders rond het huis rond te laten slingeren en het touwtje uit de brievenbus te verwijderen. Daarnaast is ook brandveiligheid belangrijk om niet te vergeten, zoals het installeren van brand- en CO-melders.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?