Alarm Control Nederland is een particuliere alarmcentrale. De centrale zorgt ervoor dat de alarmmeldingen van zowel particulieren als bedrijven op een adequate manier worden behandeld. Daarnaast is Alarm Control Nederland gespecialiseerd in het verzorgen van 24/7 bereikbaarheid voor diverse bedrijven.

Door de korte communicatielijnen is Alarm Control Nederland in staat om op een snelle en persoonlijke manier te handelen als het gaat om het alarmeringsproces en/of de bereikbaarheid van uw pand. Bij calamiteiten zoals inbraak, brand of een overval staat de centrale in directe verbinding met de hulpdiensten waardoor snel voor u kan worden gehandeld. Vanzelfsprekend wordt hierbij gebruik gemaakt van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken.

Dag en nacht staat een ervaren team klaar om er voor te zorgen dat eventuele alarmmeldingen goed worden verwerkt. De uitstekende service komt onder andere doordat de prestaties constant worden gemonitord en vanwege alle vereiste certificaten en vergunningen. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening.

Alarm Control Nederland, onderdeel van Feenstra, is gecertificeerd door middel van het CCV-Certificatieschema Particuliere Alarmcentrales en voldoet aan alle vereiste kwaliteits- en veiligheidseisen. Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft mede op basis hiervan dan ook de vereiste vergunning verleend.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?