Camerabewaking

Camerabewaking

Camerabewaking is een goede manier om uw bedrijfspand te beveiligen. Het schrikt mogelijke inbrekers af en verhoogt de pakkans. U kunt een camerasysteem combineren met een alarmsysteem, maar dit hoeft niet. Detecteren uw camera’s beweging, beginnen zij direct te filmen en u en/of uw collega’s krijgen direct een melding via de app op uw telefoon, zodat u live kunt kijken wat er aan de hand is en u indien nodig direct de hulpdiensten kunt inschakelen.

Of bel 088 - 666 0690

Camera-Royaal-4-pakket-1

Voordelen Camerabewaking Business Royaal

Camerabewaking heeft als voordeel, dat u via de app live kunt meekijken in of rond uw pand. Indien nodig kunt u zelf actie ondernemen. Elke beweging wordt opgenomen, zodat voertuigen en personen later geïdentificeerd kunnen worden. Heeft u ook een alarmsysteem, dan kan onze meldkamer dankzij Live Service bij een alarm meekijken en de beelden direct doorzetten naar de hulpdiensten. Dit is mogelijk dankzij Live View van de politie. Een camerasysteem is makkelijk te installeren en later eenvoudig uit te breiden.

Camerabewaking plus een alarmsysteem

Veelal is het camerasysteem een aanvulling op het alarmsysteem. Verzekeraars eisen bijna nooit camerabewaking. Bij een camerasysteem ontvangt u dan ook geen BORG-opleverbewijs. Wilt u verzekerd zijn van de beste beveiliging, dan kiest u voor de combinatie van een alarmsysteem en een camerasysteem.

Advies op maat en eenvoudig uit te breiden

Wij adviseren u op maat, zodat u verzekerd bent van de beste beveiliging en aan alle beveiligingseisen van uw verzekeringsmaatschappij voldoet. Bovendien kunt u uw beveiligingssysteem later altijd uitbreiden, zodat u aan alle eisen blijft voldoen.

Snelle en professionele installatie

Binnen 4 weken kan Feenstra Beveiliging uw camerasysteem installeren. U wordt goed geïnformeerd over de werking en het gebruik van de beveiligingscamera's. Heeft u ook een alarmsysteem en kiest u voor Live Service, dan wordt uw camerasysteem direct gekoppeld aan onze meldkamer Alarm Control Nederland.

Bedienen én live meekijken via de app

Via de app op uw smartphone of tablet kunt u uw camera’s eenvoudig bedienen, waar u ook bent. Bij een melding kunt u live meekijken, direct actie ondernemen en alle opnemen later terugkijken. Laat u uw camerasysteem continu filmen, dan kunt u tot twee weken aan opnames bewaren. Laat u alleen filmen als uw camera’s beweging detecteren, dan kunt u tot wel drie weken opnemen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een recorder met grotere opslag.

iPhone5_Risco5_new-app__FocusFillWzE0NDAsMTQ0MCxmYWxzZSwwXQ.jpg
42-35317711__FocusFillWzE0NDAsMTQ0MCwieCIsMzYwXQ.jpg

Betaling ineens of in termijnen

Bij Feenstra Beveiliging kunt u kiezen voor betaling ineens of voor een all-in contract van 5 jaar met betaling in termijnen. Welke vorm van betaling u ook kiest, u wordt direct eigenaar van uw camerasysteem.

Voorbeeldpakket: Camera Business Royaal

Graag geven wij u een kostenindicatie aan de hand van ons voorbeeldpakket. Dit is een camerasysteem bestaande uit twee camera’s en een NVR-recorder met 1 TB (terabyte) geheugen. U kunt het pakket op elk moment uitbreiden, tot maar liefst 64 camera’s, maar ook met een bedraad of draadloos alarmsysteem. Wij adviseren u op maat, zodat u aan de eisen van uw verzekeraar voldoet.

Camera Business Royaal ineens

Betaling ineens: € 1.110,- eenmalig inclusief installatie, plus € 210,- per jaar voor service en onderhoud.

 

  • 1 NVR-recorder met 1TB (1000GB) geheugen.
  • 2 camera's, keuze uit bullet- en turret camera's voor binnen en buiten.
  • Naar wens uit te breiden met extra componenten.

Camera Business Royaal in termijnen

Of betaling in termijnen: € 32,50 per maand inclusief service en onderhoud, plus eenmalig € 199,- voor installatie.
  • 1 NVR-recorder met 1TB (1000GB) geheugen.
  • 2 camera's, keuze uit bullet- en turret camera's voor binnen en buiten.
  • Naar wens uit te breiden met extra componenten.

Voordelen Camera Business Royaal

Binnen 4 weken geïnstalleerd
Makkelijke bediening en meekijken via de app
Werkt preventief en vergroot de pakkans
Tot wel drie weken opnemen en terugkijken
Jaarlijks service en onderhoud op locatie
Maximaal 2 jaar garantie op alle onderdelen
Op elk moment eenvoudig uit te breiden

Service en onderhoud all-in

Wij leveren uw camerasysteem altijd inclusief all-in service en onderhoud, zodat uw camerabewaking altijd optimaal werkt. All-in betekent:

Periodiek preventief onderhoud van uw bedraad alarm
Periodieke stresstest van uw complete beveiligingssysteem
Defecte onderdelen worden kosteloos en zonder voorrijkosten vervangen
Bij storingen 24/7 service van onze veiligheidsexperts

"Ik kan nu op elk moment via de camera’s binnenkijken, een hele geruststelling. En als ik een melding krijg via de app, gaan de camera’s filmen en bel ik de politie!"

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?