Beveiliging voor uw bedrijf

Bijna 40% van alle bedrijven in Nederland wordt een keer slachtoffer van inbraak en bij maar liefst 10% wordt elk jaar één of meerdere keren ingebroken, zo blijkt uit de cijfers van het CVV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid). Wacht daarom niet met de beveiliging van uw bedrijf. Feenstra neemt u alle zorg uit handen, ook als u niet weet aan welke eisen en of regels u moet voldoen. Wij vertalen uw verzekeringspolis naar een beveiligingssysteem waarmee u aan alle eisen van uw verzekeringsmaatschappij voldoet. Een rustig idee.

Gecertificeerde vakmensen
24/7 bereikbaar, ook op feestdagen
Altijd een vestiging bij u in de buurt
Ook hulp als u geen klant bent bij Feenstra

Ons stappenplan voor uw beveiliging:

 1. Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende belafspraak
 2. Binnen twee dagen nemen wij contact met u op
 3. Zoek uw verzekeringspolis en polisvoorwaarden
 4. Onze adviseur komt langs in uw bedrijfspand
 5. U ontvangt direct of binnen 1 week een voorstel
 6. U kunt kiezen voor betaling ineens of in termijnen
 7. Binnen 4 weken wordt uw beveiliging geïnstalleerd
 8. Uw alarmsysteem wordt gekoppeld aan onze meldkamer
 9. Binnen 2 weken na installatie ontvangt u uw BORG-opleverbewijs
  (indien dit onderdeel is van uw verzekeringseisen)

U voldoet 100% aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij!

Wij zijn thuis in alle branches

Of u nu een winkel heeft, een groot kantoor, een warehouse, autobedrijf, hotel, restaurant of modebedrijf … Feenstra Beveiliging weet wat er nodig is. Wij zijn thuis in alle branches en hebben alles in huis voor de beveiliging van elk type bedrijf. Van thuiswerkende zzp’er tot multinational. Wij kennen de regels en hebben de juiste apparatuur. Met tienduizenden klanten verspreid over heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt en kunt u vertrouwen op onze up-to-date expertise en state-of-the art apparatuur.

Voordelen van Feenstra Beveiliging

Ruim 30 jaar ervaring in professionele beveiliging
Alle medewerkers in vaste dienst (ook monteurs!)
Actief in heel Nederland, monteurs uit uw regio
Beveiliging voor elk formaat bedrijf in elke branche
Wij vertalen alle verzekeringseisen naar beveiliging
Wij overleggen indien nodig met uw verzekeraar
Complete oplossingen, full service advies en installatie
Volledige ontzorging met 1 deskundig aanspreekpunt
Altijd stand-by voor hulp, ondersteuning en advies
Met een eigen 24/7 bemande meldkamer (PAC)
BORG-gecertificeerd installatiebedrijf

Belangrijk om te weten

1.  Niet het beveiligingsbedrijf, maar uw verzekeringsmaatschappij bepaalt aan welke veiligheidsklasse u moet voldoen en of u een BORG-certificaat of BORG-opleverbewijs nodig heeft. U vindt dit in uw polisvoorwaarden.
2. Laat u niet misleiden, er bestaat geen alternatief voor het BORG-certificaat of BORG-opleverbewijs, ook geen ‘vergelijkbaar’ (deel)certificaat of ‘op het niveau van’. Uw verzekeraar neemt alleen genoegen met een echt BORG-certificaat of BORG-opleverbewijs als dit in uw polisvoorwaarden staat. Lees meer over BORG.
3. De term ’BORG erkend’ is beschermd en mag niet zomaar worden gebruikt.
4.
 Om een BORG-opleverbewijs te mogen afgeven, moet er een Intake Document worden opgesteld. Ontvangt u geen Intake Document, dan krijgt u ook geen BORG-opleverbewijs. Vraag indien nodig tijdig om het Intake Document. Ontdek het verschil tussen een BORG-certificaat en een BORG-opleverbewijs.
5. Binnen de regelgeving is er geen ruimte voor een vrije interpretatie, elk beveiligingsbedrijf moet voldoen aan dezelfde minimale eisen.
6. Voldoet uw beveiliging niet aan de voorwaarden van uw verzekeraar, dan loopt u bij inbraak een (groot) financieel risico. Gestolen en beschadigde goederen zijn dan niet verzekerd, net als de gevolgschade, zoals schade aan deuren of ramen en inkomstenderving doordat u niet open kunt of niet kunt leveren.
7. Twijfelt u bij een offerte van een beveiligingsbedrijf of u met de geoffreerde oplossing wel aan de polisvoorwaarden van uw verzekeraar voldoet, vraag dan altijd om een second opinion bij een andere partij.
8. Een BORG-erkend bedrijf zal er nooit op aandringen dat u direct tekent, maar u de tijd geven, het proces helder uitleggen en discreet met uw gegevens omgaan.
9. Krijgt u meer dan 15% korting aangeboden, dan is dit doorgaans te mooi om waar te zijn. Kies voor kwaliteit en zekerheid als het gaat om uw beveiliging.

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

"Na meerdere insluipingen en diefstallen, houden wij nu precies in de gaten wie er binnenkomt"

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?