Bedraad alarm

Bedraad alarmsysteem

Het grote voordeel van een bekabeld alarm is dat alle detectiemiddelen van het alarmsysteem via een kabel verbonden zijn met de hoofdunit. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsmelders en magneetcontacten. Hierdoor kan het signaal niet (met opzet) verstoord worden. Dit is extra veilig. Er zijn dan ook vele praktische redenen om voor een bedraad alarm te kiezen.

Risco-Lightsys-pakket2

Voordelen bekabeld alarm

De belangrijkste voordelen van een professioneel bekabeld alarmsysteem zijn dat het veiliger, duurzamer en flexibeler is. En dat het kleinere componenten heeft dan een draadloos alarm. Aan de hand van de risicoklassenindeling van het VRKI en het CCV wordt bepaald aan welke risicoklasse u moet voldoen. Elk bedrijf en elk bedrijfspand is immers anders, maar herkent u zich in de punten hieronder, dan ligt een bedraad alarmsysteem voor de hand.

Wanneer een bedraad alarm?

Uw verzekeringsmaatschappij eist een BORG-opleverbewijs klasse 3 of 4
De afstanden tussen de componenten zijn te groot voor een draadloos alarm
In uw pand worden draadloze signalen verstoord door staal of beton
U kiest voor duurzaam, want een bekabeld alarm gaat 5 à 10 jaar langer mee
U kiest voor flexibiliteit, want u kunt diverse merken componenten combineren
U kiest voor een fraaiere oplossing, omdat de componenten kleiner zijn

Of bel 088 - 666 0690

Advies op maat en eenvoudig uit te breiden

Wij adviseren u op maat, zodat u verzekerd bent van de beste beveiliging en aan alle beveiligingseisen van uw verzekeringsmaatschappij voldoet. Bovendien kunt u uw bekabelde alarm later altijd uitbreiden, zodat u aan alle eisen blijft voldoen.

Alarmsystemen

Feenstra Beveiliging levert onder andere de volgende merken.
Als complete systemen, of losse componenten gecombineerd met andere merken.

Hybride alarmsysteem

Omdat wij voor elke situatie de beste oplossing adviseren, komt het voor dat we systemen leveren die bekabelde en draadloze onderdelen combineren. Ook als combinatie van diverse merken. Bijvoorbeeld omdat bekabeling op sommige plekken niet mogelijk is. Wij geven u advies op maat én leveren beveiliging op maat, zodat u verzekerd bent van de beste beveiliging tegen de beste prijs.

Merken

Snelle en professionele installatie

Feenstra Beveiliging installeert uw bekabelde alarmsysteem binnen 4 weken. Na installatie wordt direct verbinding gemaakt met de meldkamer, die vervolgens uw complete beveiligingssysteem test en controleert. U ontvangt vervolgens een rapportage, waarna uw alarmsysteem operationeel is. Direct na oplevering voldoet u aan de normen van uw verzekeraar.

monteur-in-bus-duim-omhoog-1920x550__FocusFillWzE0NDAsMTQ0MCwieCIsMTQ3NF0.jpg
iPhone5_Risco5_new-app__FocusFillWzE0NDAsMTQ0MCxmYWxzZSwwXQ.jpg

Makkelijk bedienen via de app

U kunt uw alarmsysteem via onze (gratis) app eenvoudig op afstand bedienen. U kunt het op elke moment en waar u ook bent aan of uit zetten en in het logboek alle gebeurtenissen per component bekijken. Heeft uw alarmsysteem een BORG-opleverbewijs nodig, dan is bediening via de app niet altijd toegestaan.

Dit doet de meldkamer bij een alarm

Gaat uw alarm af, dan begint uw sirene te loeien én gaat er een bericht naar onze meldkamer, met alle details van het alarm. Onze centralist neemt meteen contact op met de afgesproken contactpersonen, waarna in overleg de hulpdiensten kunnen worden ingeschakeld. Ook als de contactpersonen niet bereikbaar zijn, kan de meldkamer conform de regelgeving zelf de hulpdiensten inschakelen.

afbeelding-alarmcontrol-vrouw-service-v2__FocusFillWzE0NDAsMTQ0MCwieCIsMF0.jpg

Compleet met camerabewaking

U kunt uw alarmsysteem aanvullen met een camerasysteem, dan bent u optimaal beveiligd. Met bewakingscamera’s schrikt u inbrekers af, zo voorkomt u inbraken. Met de camerabeelden is de kans dat inbrekers gepakt worden groter. Ook kunt u zelf live in- en/of rond uw gebouw kijken. En met onze extra Live Service kan ook onze alarmcentrale live meekijken als het alarm bij u afgaat, onze centralisten kunnen de camera beelden dan direct doorzetten naar de hulpdiensten.

Betaling ineens of in termijnen

Bij Feenstra Beveiliging kunt u kiezen voor betaling ineens of voor een all-in contract van 5 jaar met betaling in termijnen. Welke vorm van betaling u ook kiest, u wordt direct eigenaar van uw professioneel bekabelde of hybride alarmsysteem.

Op lange termijn vaak voordeliger

Bij aanvang kost een bedraad alarmsysteem door de aanleg van de bekabeling vaak wat meer dan een draadloos alarm. Daar staan echter tal van voordelen tegenover. Is de bekabeling bovendien al aanwezig en zijn er geen grote afstanden te overbruggen, dan is een bekabeld alarm op lange termijn zelfs voordeliger, mede door de langere levensduur.

Voorbeeldpakket: Alarm Business Pro

Om u een kostenindicatie te geven, hebben wij Alarm Business Pro. Dit voorbeeldpakket is een professioneel bedraad alarmsysteem. Wij adviseren u op maat. Volstaat het pakket niet, dan breiden wij het uit, zodat u verzekerd bent van beveiliging die volledig voldoet aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij.

Alarm Business Pro ineens

Betaling ineens: € 1.499,- eenmalig inclusief installatie, plus € 380,- per jaar voor service, onderhoud en meldkameraansluiting.

 

Inhoud Alarm Business Pro

 • Centrale/hoofdunit
 • Bedieningspanel met LCD-scherm
 • Binnensirenes
 • Magneetcontacten voor deur/raam
 • Bewegingsmelders
 • BORG-opleverbewijs

Alarm Business Pro in termijnen

Of betaling in termijnen: € 39,50 per maand inclusief service, onderhoud en meldkameraansluiting, plus eenmalig € 299,- voor installatie.

Inhoud Alarm Business Pro

 • Centrale/hoofdunit
 • Bedieningspanel met LCD-scherm
 • Binnensirenes
 • Magneetcontacten voor deur/raam
 • Bewegingsmelders
 • BORG-opleverbewijs

Service en onderhoud all-in

Wij leveren uw bedraad alarmsysteem altijd inclusief all-in service en onderhoud, zodat uw bewakingssysteem altijd optimaal werkt. All-in betekent:

Periodiek preventief onderhoud van uw bedraad alarm
Periodieke stresstest van uw complete beveiligingssysteem
Defecte onderdelen worden kosteloos en zonder voorrijkosten vervangen
Bij storingen 24/7 service van onze veiligheidsexperts

Voordelen Alarm Business Pro

Binnen 4 weken geïnstalleerd
Ook bij uitval van stroom blijft het alarm lokaal functioneren
Professionele meldkamer ACN die 24/7 fysiek wordt bemand
Het alarmsysteem test zichzelf elke dag automatisch
Jaarlijks service en onderhoud op locatie
Maximaal 5 jaar garantie op alle alarmonderdelen
Bediening mogelijk via de app
Mogelijkheid certificeren tot en met klasse 4 van de VRKI
Eenvoudig uit te breiden met diverse componenten

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

"Snel geleverd, snel geïnstalleerd en voordelig. Zeker met die lage maandtermijnen. Plus compleet conform alle verzekeringseisen!"

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?