Personenalarmering

voor noodsituaties

Kies de juiste persoonsalarmering voor uw situatie

Personenalarmering is een alarmsysteem om hulp te roepen in noodsituaties. Door een noodknop die u bij zich draagt, kunt u zelf gekozen contactpersonen of de hulpdiensten waarschuwen. Waar u ook bent!

Uniek aan het personenalarm van Feenstra is dat in een noodsituatie uw contactpersonen tegelijkertijd worden gebeld en uw locatie zien. De eerste die opneemt kan direct met u communiceren om af te stemmen wat er moet gebeuren. Neemt er niemand op, dan wordt u automatisch doorverbonden met de meldkamer van Feenstra. Zo weet u zeker dat u de beste hulp krijgt, met één druk op de knop.

AlarmhorlogeMaxWatch

Wilt u uw vrijheid en zelfstandigheid behouden en u toch veilig voelen? Waar u ook gaat en staat? Dan is de MaxWatch ideaal: een stijlvol alarmhorloge met GPS en alarmknop. Niemand ziet dat u een personenalarm draag, maar met één druk op de knop spreekt u uw contactpersonen, die direct zien waar u bent. Zo kunt u uw leven blijven leven zoals u dat gewend bent!

Personenalarmering Max

Met Feenstra Max Personenalarmering kunt u langer verantwoord zelfstandig wonen, met meer gemoedsrust en meer bewegingsvrijheid. Want mocht er iets gebeuren, dan is hulp altijd dichtbij. Waar u ook bent! Stel dat u valt, onwel wordt, de weg kwijtraakt of u niet veilig voelt, dan drukt u op de noodknop en u heeft direct contact.

Voordelen Personenalarm Max van Feenstra Beveiliging

  • Uniek systeem dat meerdere personen tegelijk belt
  • Gegarandeerd verbinding, 24/7 meldkamer bereikbaar
  • Noodknop, draagkoord, draagclip en oplaadstation inbegrepen
  • Onbeperkt aantal alarmeringen
  • Slechts 1 keer per 5 dagen opladen
  • Gratis onderhoud en klantenservice
  • GPS locatie tracking en man down functie
  • Uit te breiden met armband, medicatiereminders en welzijnsmeldingen

Personenalarmering Alert

Voelt u zich weleens onveilig? Tijdens uw werk, 's avonds op straat, bij het uitgaan, op reis of alleen thuis? Of maakt u zich zorgen om uw kinderen als ze alleen zijn? Dan is dit de oplossing! Eén druk op de knop en er komt hulp. De Feenstra Alert noodknop werkt met een simkaart en is hierdoor 100% mobiel.

cover-Personenalarmering-feenstra

Download brochure personenalarmering

Wilt u meer informatie over personenalarmering en hoe dit hulp kan bieden in noodsituaties? Download dan hier de gratis brochure Personenalamering. Hier vind u onder andere meer informatie over het belang van een 24/7 meldkamer, in welke situaties een noodknop hulp kan bieden en hoe het persoonsalarm werkt.

Goed voorbereiden

Meestgestelde vragen:

Personenalarm Bestellen

U kunt bij Feenstra gemakkelijk zelf personenalarmering aanvragen! U kunt direct kiezen tussen personenalarmering Max en personenalarmering Alert. Ook kunt u zelf bepalen of u het systeem zelf installeert met hulp op afstand, of liever een monteur van Feenstra laat komen. De eerste optie is uiteraard iets voordeliger. Na 1 jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?