Alert Personenalarmering

Voor iedereen die zich onveilig voelt

Dé alarmknop voor op straat, werk of thuis

Voelt u zich weleens onveilig? Tijdens uw werk, 's avonds op straat, bij het uitgaan, op reis of alleen thuis? Of maakt u zich zorgen om uw kinderen als ze alleen zijn? Dan is dit de oplossing! Wordt u of uw kind lastiggevallen, heeft u een ongeval of heeft u om een andere reden hulp nodig? Eén druk op de knop en er komt hulp.

Druk op de SOS noodknop en u heeft contact

De Feenstra Alert noodknop werkt met een sim-kaart en is hierdoor 100% mobiel. Hij werkt in de hele Europese Unie en u kunt hem gebruiken zo vaak u wilt. Dit kost niks extra. Bovendien schakelen uw contactpersonen de hulpdiensten hierna alleen in als dat echt nodig is.

Stil alarm

Het stil alarm is ideaal als u een belager of inbreker niet wil laten schrikken, want dit leidt vaak tot meer agressie. Na één druk op de knop, worden uw contactpersonen gebeld. De eerste die opneemt kan in stilte meeluisteren, te hulp komen of hulpdiensten bellen, want in het online portaal zien zij waar u bent. En mochten uw contactpersonen niet direct reageren, dan is de Feenstra Meldkamer 24/7 paraat om de melding te beantwoorden.
U kunt 3 contactpersonen toevoegen

Spreek luister alarm

In elke andere situatie - waarin geen sprake is van bedreigende personen - is het juist handig om te kunnen praten met één van de contactpersonen of de meldkamer. In dat geval kiest u voor dit alarm. U kunt dan heel eenvoudig via uw SOS noodknop praten, net alsof u belt. Na overleg kan uw contactpersoon naar u toe komen of de hulpdiensten bellen.s.

GPS Locatie tracking

Drukt u (of eventueel uw kind) op de noodknop, dan kunnen de contactpersonen in het online portaal op een interactieve kaart zien waar het alarm geslagen is. Wilt u echter dat de contactpersonen op elk moment kunnen zien waar de SOS noodknop is, dan kunt u de locatie detectie ook continu aanzetten, bijvoorbeeld als gps tracker voor uw kind.

Man down detection

Als u iets overkomt waardoor u langer dan 30 seconden op de grond ligt, dan maakt uw noodknop een hard geluid. U moet hierop reageren door uw knop weer rechtop te houden. Doet u dit niet, dan gaat uw alarm af en worden uw contactpersonen gebeld, zodat u snel hulp krijgt.

HBV-Header_Alert_1920x550-2024
HBV-Header_Alert_1920x550-2024 klein

Voel u altijd veiligmet Alert Personenalarmering

Tijdelijk in prijs verlaagd! Nu slechts €23,95 per maand i.p.v. €25,95!

Personenalarmering Alert

Draag hem met het koord om uw nek of met de clip aan uw kleding. Het gebruik is eenvoudig, zodat u in noodsituaties niet hoeft na te denken en ook eventuele kinderen hem makkelijk kunnen bedienen. U kunt de paniekknop met uw telefoon, tablet of computer eenvoudig instellen via het online portaal. Contactpersonen kunnen hier ook altijd zien waar de drager met zijn SOS alarmknop precies is. Stijlvol, makkelijk en veilig!

Een andere veilige oplossing speciaal voor ouderen is Max personenalarmering.

Standaard all-in

 • Huur SOS noodknop
 • Huur draagkoord
 • Huur draagclip
 • Huur oplaadstation
 • Onbeperkt aantal alarmen**
 • Onderhoud en belkosten
 • Stil alarm
 • Spreek/luister alarm
 • Man down functie
 • GPS locatie tracking
 • Gebruik online portaal
 • Na 1 jaar per maand opzegbaar
 • Gratis klantenservice
 • Gratis omruilgarantie bij defect
 • Batterij bewakingsmonitor
 • 24/7 meldkamer als back-up

Eenmalige installatie

Eenmalige installatie en activatie, u kunt kiezen voor:
Laten doen
Een monteur komt uw personenalarmering installeren en geeft u uitgebreid uitleg: eenmalig slechts €94
of
Zelf doen
Uw paniekknop wordt opgestuurd en u krijgt via beeldbellen of telefonisch uitleg en hulp bij de installatie: eenmalig slechts €27

* Exclusief eenmalige installatie
** Kijk hier voor onze fair use policy

Zo werkt Alert Personenalarming:

 1. Wordt u lastiggevallen, bent u onwel of de weg kwijt?
 2. Eén druk op de SOS noodknop is genoeg.
 3. Automatisch worden uw contactpersonen gebeld.
 4. Op een kaart in het online portaal zien zij waar u bent.
 5. Degene die opneemt kan in stilte met u meeluisteren.
 6. Of met u praten als u voor een spreek/luister alarm kiest.
 7. Bij geen reactie, reageert onze professionele meldkamer 24/7.
 8. Uw contactpersoon kan eventueel de hulpdiensten bellen.

Actie: Tijdelijk in prijs verlaagd! Sluit nu een abonnement af en betaal
slechts €23,95 per maand i.p.v. €25,95.

Het beste persoonlijke alarm voor elke situatie!

GPS tracker voor kinderen

Moeten uw kinderen alleen naar huis, gaan ze alleen buiten spelen of fietst uw tienerdochter in haar eentje door het donker? Met de Alert noodknop kunt u altijd precies zien waar ze zijn. En gaat er iets mis, dan is 1 druk op de SOS knop genoeg!

Noodknop voor op het werk

Doet u gevaarlijk werk? Op een gevaarlijke plek, met zware machines of op afgelegen locaties? Werkt u 's nachts of heeft u te maken met intimiderend gedrag? Dan is het verstandig om de noodknop bij u te hebben om alarm te kunnen slaan.

SOS noodknop voor vakantie

Voelt u zich op reis soms onveilig? In een afgelegen huis, in de tent, of als u door een onbekende stad loopt? Zeker als u alleen reist, is een noodknop geen luxe. Stel dat u autopech krijgt, ziek wordt of dat u per ongeluk in een ongure buurt belandt.

Alarmknop voor risicogroepen

Bent u zwanger, chronisch ziek, of gaat het mis als u uw medicatie niet tijdig slikt? Dan is het niet verstandig om alleen te zijn zonder de Alert noodknop. Datzelfde geldt als u vaak te maken heeft met agressie en u zich hierdoor niet veilig voelt.

Paniekknop voor 's avonds

Bent u vaak alleen thuis en vindt u het spannend als er wordt aangebeld? Fietst u door het donker, naar huis van uw werk, sportclub of vrienden? Of gaat u uit en bent u bang dat u wordt lastiggevallen? Houdt uw alarmknop dan in uw hand!

Alarmknop speciaal voor ouderen

Zoekt u een alarmknop speciaal voor ouderen?

Alert personenalarm bestellen

U kunt bij Feenstra gemakkelijk zelf personenalarmering aanvragen! U kunt direct kiezen tussen personenalarmering Max en personenalarmering Alert. Ook kunt u zelf bepalen of u het systeem zelf installeert met hulp op afstand, of liever een monteur van Feenstra laat komen. Klik hier om direct personenalarmering aan te vragen!

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?