Max Personenalarmering

De beste knop voor ouderen

Dé alarmknop voor langer veilig alleen wonen

Met Max Personenalarmering kunt u langer verantwoord zelfstandig wonen, met meer gemoedsrust en meer bewegingsvrijheid. Of u nu alleen bent, of samen. Mocht er iets gebeuren, dan is hulp altijd dichtbij. Waar u ook bent! Stel dat u valt, onwel wordt, de weg kwijtraakt of u niet veilig voelt, dan drukt u op de SOS noodknop en u heeft direct contact. Zo zorgt u goed voor elkaar en uzelf.

Max personenalarm

Eén druk op de SOS noodknop en u krijgt hulp

Als u op de Max noodknop drukt, worden direct uw contactpersonen gebeld. Tegelijkertijd! Dat is uniek. Dit kunnen uw partner zijn, uw kinderen, buren, vrienden of zorgverleners. Zij kunnen uw exacte locatie zien en de eerste die opneemt kan via uw paniekknop met u praten, naar u toe komen of de hulpdiensten inschakelen. En mochten uw contactpersonen niet direct reageren, dan is de Feenstra Meldkamer 24/7 paraat om de melding te beantwoorden. U kunt 3 contactpersonen toevoegen.

HBV-Header_Max_1920x550-2024
HBV-Header_Max_1920x550-2024 klein

Kies voor veilig leven met Max Personenalarmering

Tijdelijk in prijs verlaagd! Nu slechts €23,95 per maand i.p.v. €25,95!

Personenalarmering Max

Draag hem met het koord om uw nek of met de clip aan uw kleding. Het gebruik is eenvoudig, zodat u in noodsituaties niet hoeft na te denken en ook eventuele kinderen hem makkelijk kunnen bedienen. U kunt de paniekknop met uw telefoon, tablet of computer eenvoudig instellen via het online portaal. Contactpersonen kunnen hier ook altijd zien waar de drager met zijn SOS alarmknop precies is. Stijlvol, makkelijk en veilig! Een andere goede oplossing voor noodsituaties is Alert personenalarmering.

Standaard all-in

 • Huur SOS noodknop
 • Huur draagkoord
 • Huur draagclip
 • Huur oplaadstation
 • Onbeperkt aantal alarmen**
 • Onderhoud en belkosten
 • Stil alarm
 • Spreek/luister alarm
 • Man down functie
 • GPS locatie tracking
 • Gebruik online portaal
 • Na 1 jaar per maand opzegbaar
 • Gratis klantenservice
 • Gratis omruilgarantie bij defect
 • Batterij bewakingsmonitor
 • 24/7 meldkamer als back-up

Eenmalige installatie

Eenmalige installatie en activatie, u kunt kiezen voor:
Laten doen
Een monteur komt uw personenalarmering installeren en geeft u uitgebreid uitleg: eenmalig slechts €94
of
Zelf doen
Uw paniekknop wordt opgestuurd en u krijgt via beeldbellen of telefonisch uitleg en hulp bij de installatie: eenmalig slechts €27

* Exclusief eenmalige installatie
** Kijk hier voor onze fair use policy

Zo werkt Max Personenalarming:

De Max noodknop is ideaal als u alleen woont, maar ook als u samen bent is het een hele geruststelling als u en uw partner altijd een alarmknop dragen. Zo zorgt u goed voor elkaar!

  • Bent u gevallen, onwel, de weg kwijt of voelt u zich onveilig?
  • Druk meteen op uw SOS noodknop.
  • Automatisch worden in één keer uw contactpersonen gebeld.
  • Zij kunnen op een kaart in het online portaal zien waar u bent.
  • De eerste die opneemt kan met u praten via uw paniekknop.
  • Bij geen reactie, reageert onze professionele meldkamer 24/7.
  • U wordt gerustgesteld en krijgt indien nodig snel hulp.

Actie: Tijdelijk in prijs verlaagd! Sluit nu een abonnement af en betaal
slechts €23,95 per maand i.p.v. €25,95.

Bellen voor personenalarmering

Heeft u een specifieke vraag en wilt u graag een medewerker spreken?
Bel dan met onderstaande telefoonnummer en wij staan u verder te woord.

De noodknop met de meeste functies!

Behalve de alarmfunctie waarmee u direct contact heeft en snel hulp krijgt, biedt uw SOS noodknop meer slimme standaardfuncties én optionele extra's. U kunt al uw instellingen eenvoudig op uw telefoon, tablet of computer aanpassen in het online portaal.

Standaard functies

Dwaaldetectie met geofence

In het online portaal kunt u een cirkel om uw woning instellen, een geofence. Komt u hier buiten, dan gaat uw alarm af en worden uw contactpersonen gebeld. Zij kunnen zien waar u bent, met u spreken en actie ondernemen. Een veilig gevoel als u de weg kwijt raakt.


Locatie detecteren met GPS

Elke keer als u op de noodknop drukt, kunnen uw contactpersonen op een interactieve kaart zien waar u bent. Deze locatie detectie kunt u ook permanent aanzetten, zodat zij 24 uur per dag in het online portaal kunnen zien waar u als drager van de SOS alarmknop bent.


Man down functie kantel functie

Als u iets overkomt waardoor u langer dan 30 seconden op de grond ligt, dan maakt uw noodknop een hard geluid. U moet hierop reageren door uw knop weer rechtop te houden. Doet u dit niet, dan gaat uw alarm af en worden uw contactpersonen gebeld, zodat u snel hulp krijgt.

Optionele extra's

Armband met noodknop

Slechts 6 per maand

Uitglijden onder de douche of bij het in en uit bad stappen komt veel voor. Wilt u daarom ook in de badkamer uw noodknop dragen, kies dan voor de extra armband. Deze is waterdicht en bevat een knop die in verbinding staat met uw gewone noodknop. U kunt de armband ook dragen als u slaapt, zodat u zelfs in bed makkelijk op uw noodknop kunt drukken.


Medicatiereminders voor medicijnen

Slechts 7,50 per maand

Wilt u herinneringen krijgen wanneer u uw medicijnen moet innemen? Dan kunt u zelf de tijden instellen waarop u een gesproken bericht van uw alarmknop krijgt. U moet deze bevestigen met een druk op uw noodknop. Doet u dit niet, ook niet na herhalingen, dan krijgen uw contactpersonen bericht. In het online portaal is te zien of u gereageerd heeft.


Welzijnsmeldingen voor zekerheid

Slechts 7,50 per maand

Voor extra zekerheid kunt u 's ochtends en 's avonds automatisch een korte gesproken tekst horen uit uw SOS alarmknop. Gaat het goed met u, dan drukt u hierna op uw noodknop. Doet u dit niet, ook niet na diverse herinneringen, dan wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar uw contactpersonen. Ook dit is in te stellen in het online portaal.

Max Personenalarm bestellen

U kunt bij Feenstra gemakkelijk zelf personenalarmering aanvragen! U kunt direct kiezen tussen personenalarmering Max en personenalarmering Alert. Ook kunt u zelf bepalen of u het systeem zelf installeert met hulp op afstand, of liever een monteur van Feenstra laat komen. Klik hier om direct personenalarmering aan te vragen!

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?