Certificaten

Beveiligingskeurmerken

Beste certificering voor kwaliteit in beveiliging

Feenstra heeft vele lidmaatschappen, certificeringen en keurmerken in haar bezit, om aan te tonen dat Feenstra als installatiebedrijf kwaliteit en veiligheid altijd voorop stelt en zowel de organisatie als de dienstverlening van Feenstra van hoogstaand niveau is. Hieronder ziet u specifiek de beveiligingscertificaten die Feenstra Huisbeveiliging in haar bezit heeft. Door de onafhankelijke toetsing, kunt u bij Feenstra altijd uitgaan van veilige en betrouwbare beveiligingssystemen en installatie.

Korting met BORG op uw brand- of inboedelverzekering

Veel verzekeraars bieden korting op de premie voor de inboedelverzekering, als uw huis beveiligd is door een beveiligingssysteem dat een BORG certificaat heeft.

Feenstra is erkend door de volgende certificeringen

Feenstra heeft vele lidmaatschappen, certificeringen en keurmerken.
Hieronder het overzicht waardoor we kwaliteit in beveiliging kunnen waarborgen:

BORG Technisch beveiligingsbedrijf

BORG certificaat voor inbraakbeveiliging

Feenstra is een NCP Erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf. Een BORG certificaat wordt uitgegeven aan inbraakbeveiligingsbedrijven na een onafhankelijk en deskundig toezicht.

Stichting REQ certificering

REQ is een stichting zonder winstoogmerk en opgericht door het Verbond van BeveiligingsOrganisaties (VvBO) en de Vereniging van BeveiligingsOndernemingen in Nederland.

OHSAS 18001 certificering

Feenstra werkt volgens de OHSAS 18001 certificering. Hiermee laten wij zien dat we aandacht hebben voor de arbeidsomstandigheden, de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers.
Veiligheids checklijst aannemers

VCA certificering

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om de medewerkers van Feenstra veilig te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.
Federatie Veilig Nederland

Federatie Veilig Nederland branche-organisatie

Feenstra is aangesloten bij branche-organisatie VEBON-NOVB. De VEBON-NOVB is de behartiger van belangen van ondernemers in de technische brand- en beveiligingssector in Nederland.
Alarmcontrol

Alarm Control Nederland particuliere alarmcentrale

Alarm Control Nederland is een particuliere alarmcentrale. De centrale zorgt ervoor dat de alarmmeldingen van zowel particulieren als bedrijven op een adequate manier worden behandeld.

Ministerie van Justitie | Particuliere Alarmcentrale (PAC)

Een PAC is vanuit de regelgeving (Regeling BORG Particuliere Alarmcentrale-art 4.5.6) verplicht om te controleren of het aansluitende installatiebedrijf voldoet aan de eisen van de Wet PBR.
CCV

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV)

CCV is een maatschappelijk betrokken partner voor iedereen die bijdraagt aan een veiliger en leefbaarder Nederland. Of het nu gaat om preventie, handhaving of het naleven van regelgeving.

Vraag over beveiliging en keurmerken

Feenstra heeft dus vele lidmaatschappen, certificeringen en keurmerken in haar bezit, om aan te tonen dat Feenstra als installatiebedrijf kwaliteit en veiligheid altijd voorop stelt en zowel de organisatie als de dienstverlening van Feenstra van hoogstaand niveau is. Neem contact op als een vraag hebt over kwaliteit in beveiliging.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?