Vriendenactie

Samen genieten van extra voordeel

Afbeelding4

Profiteer samen met uw buren,
vrienden of familie van extra
voordeel.

Wist u dat? Als u een nieuwe klant aandraagt voor een Feenstra Beveiligingssysteem, kunt u beide van leuke voordelen genieten!

Via het ‘member get member’ concept kunt u beide kiezen voor korting op uw abonnement of een leuk cadeau! U kan tot wel 4 keer gebruik maken van de actie en het voordeel stapelt zich op.

Een veilig thuis, een heerlijk gevoel. Als klant van Feenstra Beveiliging nemen we aan dat u ook van dit gevoel kan genieten. Dat wenst u anderen toch ook toe? Kent u mensen die ook graag een alarm of camera systeem van Feenstra zouden willen? Als ze via u klant worden, kunt u daar beide nog eens extra van genieten. Bekijk voor de details de actie voorwaarden en vul onderstaande formulier in.

Actievoorwaarden
Member get member vriendenactie

Draagt u nu een nieuwe klant aan voor een Feenstra beveiligingssysteem (met een huurcontract van minimaal 3 jaar), dan geniet u beide van extra voordeel!

U kan kiezen om allebei tot 3 maanden korting op u maandelijkse kosten te ontvangen, of u kan beide een mooi cadeau uitkiezen.

feenstrabeveiliging-actie-afbeelding-met-cadeaus3

Member get Member formulier

Vul onderstaande member-get-member formulier in om gebruik te maken van de vriendenactie. Wij nemen contact op met uw voorgestelde contactpersoon om een gratis afspraak te maken voor vrijblijvend beveiligingsadvies. Als de door u aangedragen contactpersoon akkoord gaat en binnen 3 maanden een systeem laat installeren, heeft u beide recht op de actie. We houden u hierover per e-mail op de hoogte. De actie (korting of cadeau) zal pas verwerkt worden als de installatie voltooid is. Tegen die tijd ontvangt u hier apart bericht over.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?