Allereerste MaxWatch Gebruiker

Deelt haar ervaringen met jullie

 

Onze mooie, nieuwe MaxWatch is gericht op senioren die zelfstandig wonen, maar net even wat extra steun en veiligheid kunnen gebruiken. Een stijlvolle paniekknop met leuke extra’s. Joke van den Dungen was de eerste gebruiker, lees hieronder haar ervaringen met onze MaxWatch.

“Ik woon alleen en ben al wat op leeftijd, waardoor ik me niet altijd even veilig of op mijn gemak voelde. Stel dat er wat zou gebeuren, wat dan? Toen Feenstra Beveiliging met dit alarm horloge kwam, wilde ik dit dan ook graag proberen. Mijn eerste indruk was dat het horloge makkelijk te dragen is en licht van gewicht. Je merkt niet eens dat je een beveiliging bij je draagt.”

Snel contact met familie

“Het horloge heeft veel handige functies. Ik draag het elke dag, als ik in de ochtend opsta doe ik het horloge om als ik op de rand van mijn bed zit. Het horloge heeft een stappenteller en een hartslagmeter. Maar het belangrijkste is de alarmfunctie. Als er iets gebeurt, hoef ik alleen maar een paar seconden op de knop te drukken en dan worden mijn zoons en schoondochters gebeld. Als zij niet opnemen, dan krijg ik iemand van de meldkamer aan de lijn die me kan helpen. Ik vertel dan wat er aan de hand is en zij kunnen me helpen.”

“Een veiligheidshulpmiddel dat je meer
onafhankelijkheid geeft en je geruststelt”

“Het horloge ziet er ook nog eens goed uit en is prettig om te dragen. Voorheen had ik een alarmknop om mijn nek hangen. Dat was minder fijn, omdat ik steeds moest uitkijken dat ik niet per ongeluk vals alarm maakte. Dat is ook een paar keer gebeurd. Bovendien was het koord om mijn nek niet prettig in de zomer en het viel op als ik netjes gekleed was. Met dit horloge heb ik dat probleem niet meer. Als ik naar bed ga, leg ik het aan de lader en heb ik er verder geen omkijken naar.”

Zekere voor het onzekere

“Gelukkig heb ik het horloge nog niet écht nodig gehad, maar we hebben het wel al meerdere keren getest. Het geeft me een gerust gevoel om te weten dat als er iets gebeurt, ik met één druk op de knop hulp kan krijgen. Ik draag het horloge daarom altijd de hele dag, ook als ik boodschappen doe.”

“Ik krijg soms wel opmerkingen van mensen waarom ik zo'n duur horloge om heb. Maar ik leg dan uit dat het niet alleen een horloge is, maar ook een veiligheidshulpmiddel. Het horloge heeft mijn gevoel van veiligheid en onafhankelijkheid enorm vergroot.”

“Ik zou dit horloge zeker aanbevelen aan andere mensen in mijn omgeving. Sterker nog, ik heb het al aanbevolen, zelfs voordat het horloge beschikbaar was. Als je op zoek bent naar een veiligheidshulpmiddel dat je meer onafhankelijkheid geeft en je geruststelt, dan is dit horloge zeker een goede keuze.”

Feenstra_banner_MaxWatch
Feenstra_banner_MaxWatch

MaxWatch bestellen

Het komt vaak voor dat senioren, zowel thuis als tijdens het fietsen, lang moeten wachten voordat iemand hen opmerkt en kan helpen nadat ze zijn gevallen. Met de MaxWatch is direct contact en hulp altijd binnen handbereik. Dit zorgt voor een grote gemoedsrust, wetende dat u direct geholpen kunt worden.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?