Praktijkcase VRKI riscoklasse 3

Spice PRverlengstuk van ons team


“Wij zijn een all-round communicatiebureau in de mode, beauty en lifestyle branche. Vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam verzorgen wij marketing, communicatie en pr voor gerenommeerde merken. En we hebben hier een showroom, waar we nieuwe collecties van onze klanten presenteren aan pers, celebrities, stylisten en influencers. Collecties die een paar maanden later pas op de markt komen. Bovendien komen stylisten en influencers hier voor samples.” 

De beste klik

“Toen we hierheen verhuisden, was er geen beveiliging aanwezig. En die hadden we nodig, voor zowel het kantoor als voor onze showroom. Zonder enige kennis van zaken ben ik toen op zoek gegaan naar iemand die kon helpen. Van onze boekhoudassistente kreeg ik de tip om met Feenstra Beveiliging te gaan praten. We hebben er nog twee offertes naast gelegd. Feenstra was qua prijs gemiddeld, maar ik had de beste klik met Feenstra en de accountmanager van Feenstra.”

Klantcases

Wij hebben duizenden tevreden klanten. Geen enkele situatie is hetzelfde, daarom adviseren wij op maat, zodat u gegarandeerd aan de eisen van uw verzekeraar voldoet. Daar doen wij alles voor. Wij overleggen indien nodig met uw verzekeraar en ontzorgen u volledig. Dit wordt doorgaans enorm gewaardeerd. Als klant van Feenstra Beveiliging hoeft u zich niet te verdiepen in de regelgeving en techniek, wij regelen alles voor u. En goed ook. Hier leest u een paar verhalen van klanten van Feenstra Beveiliging.

Case Unito Lave

"Slim en conform de regels, zonder de duurste oplossingen te gebruiken. Er werd snel geschakeld en binnen no-time was alles geregeld!"

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?