Behalve alle benodigde hardware, biedt Feenstra Beveiliging alle benodigde dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor uw professionele alarmsysteem en/of camerabewaking, maar ook voor het noodzakelijke onderhoud én de aansluiting van uw beveiligingssysteem op onze eigen particuliere meldkamer. Bovendien kunt u uw beveiligingssysteem uitbreiden met extra services. Wij bieden u dan ook professionele full service beveiliging en ontzorgen u volledig.

Jaarlijkse onderhoud en storingen

Het jaarlijks onderhoud van uw beveiligingssysteem is standaard onderdeel van het alarmsysteem en/of de camerabewaking die wij u leveren. Het behoort tot onze basisdienstverlening en is verwerkt onze prijzen, zodat wij nooit extra voorrijkosten of arbeidsloon in rekening brengen, ook niet bij storingen. Wij staan 24/7 voor u klaar, reageren direct bij storingen en regelen alles voor u.

Aansluiting op onze meldkamer

Uw verzekeringsmaatschappij zal praktisch altijd eisen dat uw beveiligingssysteem is aangesloten op een meldkamer. Daarom heeft Feenstra een eigen particuliere meldkamer Alarm Control Nederland, die 24/7 bemand is. Hierdoor kunnen wij u als één van de weinigen full service beveiliging met één aanspreekpunt bieden. Uw aansluiting op onze professionele meldkamer is net als het onderhoud en oplossingen van storingen inbegrepen in onze prijzen.

afbeelding-alarmcontrol-vrouw-service-v2__FocusFillWzE0NDAsMTQ0MCwieCIsMF0.jpg

Voordelen Alarm Control Nederland

Onze meldkamer is dé toonaangevende particuliere alarmcentrale van Nederland, met een breed scala aan diensten, veel kennis en geavanceerde ICT én infrastructuur. Onze allround meldkamer is gevestigd in een streng beveiligde ‘bunker’, die 24/7 bemand is door betrokken professionals die direct in actie komen als u in uw bedrijf een alarm afgaat, want dan telt elke second!

  • De allersnelste alarmcentrale van Nederland
  • Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar
  • Uitgebreide en moderne dienstverlening
  • Continuïteit en snelheid gegarandeerd
  • Professioneel, persoonlijk en betrokken
  • PAC-gecertificeerd door Kiwa
  • Vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie
  • Jaarlijks gecontroleerd door strenge audits

Elke melding adequaat opgevolgd

Alarm Control Nederland heeft alles in huis om alle soorten alarmmeldingen te ontvangen, te interpreteren en direct actie te ondernemen. Bij elke melding reageren zij razendsnel. Binnen enkele seconden worden de juiste mensen, bewakingsdiensten, de politie of andere hulpdiensten geïnformeerd. Zonder alarmcentrale, krijgt u alleen een melding van het alarm in uw app en staat u er alleen voor. De meldkamer zorgt dat te allen tijde de juiste actie wordt ondernomen, ook als u en uw collega’s slapen of niet bereikbaar zijn.

Optionele extra diensten

U kunt gebruik maken van diverse extra diensten van onze meldkamer Alarm Control Nederland, waaronder Bewaakte schakeltijden, Live service en Live view. Dit zijn maatwerk aanvullingen op uw beveiligingssysteem en op de basisdienstverlening van onze meldkamer, waarmee uw bedrijf nog beter beveiligt.

 

Bewaakte schakeltijden

Met de extra dienst Bewaakte schakeltijden, voorkomt u dat uw bedrijfspand bijvoorbeeld ’s nachts onbeveiligd is doordat u of uw collega’s vergeten zijn het beveiligingssysteem aan te zetten. De meldkamer controleert elke dag of uw beveiligingssysteem op de door u gewenste tijd ingeschakeld en/of uitgeschakeld is. Is dit niet het geval, dan neemt Alarm Control Nederland direct contact met u op. Deze dienstverlening is optioneel bij de VRKI-risicoklasse 2 en verplicht vanaf klasse 3. Weet u niet zeker in welke klasse uw beveiligingssysteem valt of aan welke eisen u moet voldoen, neem dan contact met ons op.

Live Service

Heeft u zowel een alarmsysteem als een camerasysteem van Feenstra Beveiliging, dan is het mogelijk om de centralisten van Alarm Control Nederland live in of buiten uw bedrijfspand te laten meekijken als het alarm afgaat. De centralisten van onze meldkamer kunnen de beelden indien nodig direct doorzetten naar de politie. Hierdoor kunnen de hulpdiensten zelf het gevaar van bijvoorbeeld de inbraak of overval inschatten en hierdoor sneller en effectiever reageren.

Onze extra dienst Live Service is mogelijk dankzij het door de politie ontwikkelde programma Live view, waar alleen erkende meldkamers gebruik van mogen maken. Live Service verhoogt de pakkans, verkleint de kans op schade én werkt preventief, want Live View stickers op ramen en gevels werken afschrikwekkend.

De extra kosten van Live Service bedragen slechts € 9,95 per maand.

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

"De professionele meldkamer reageert werkelijk supersnel. Fijn dat zij altijd klaarstaan!"

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?