Alarmsysteem en camerabewaking

Betrouwbaar en zorgt voor veiligheid

Kies Huisbeveiliging van Feenstra Beveiliging

Veilig wonen, dat wilt u toch ook? Een goed beveiligde woning geeft inbrekers geen kans. Beveilig uw huis met een betrouwbaar beveiligingssysteem om inbraak te voorkomen en met een gerust hart naar bed of van huis te kunnen gaan.

Beveilig uw huis en gezin

Feenstra kan u op het gebied van huisbeveiliging op diverse manieren van dienst zijn. Beveilig uw huis, pand of bedrijf met een alarmsysteem en/of camerabewaking. Laat ook uzelf of een van uw dierbaren met een veilig gevoel de deur uitgaan met hulp van onze personenalarmering.

Flexibele en uitbreidbare beveiliging

Bescherm uw woning en gezin tegen meer gevaren dan alleen inbraak door het systeem uit te breiden met bijvoorbeeld een rookmelder. Bekijk hieronder wat Feenstra Beveiliging te bieden heeft voor úw woning en situatie, of vraag vrijblijvend advies aan voor advies op maat.

Kies uw beveiligingssystemen
voor preventie, alarm en bewaking:

Alarmsystemen

Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem. Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is.

Camerabewaking

Camerabewaking in en om uw huis. Wilt u met een gerust hart van huis gaan, kies dan voor een camerasysteem van Feenstra. Deze zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld.

Personenalarmering

Personenalarmering is een alarmsysteem om hulp te roepen in noodsituaties. Door een noodknop kunt u zelf gekozen contactpersonen of de hulpdiensten waarschuwen.

Veilig wonen Hoe inbraakveilig woont u?

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats.
Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Mensen die het is overkomen zijn het unaniem eens. De schade, zowel fysiek als emotioneel, heeft vaak een lange nasleep. Gelukkig zijn er voldoende maatregelen om de kans op inbraak te beperken. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Bekijk het aantal inbraken in uw buurt

inbraakcheck

Beveiliging om een inbraak te voorkomen

Wat kunt u doen om een inbraak te voorkomen? Houd waardevolle spullen uit het zicht en zorg voor goede verlichting in huis, dit schrikt inbrekers af. Daarnaast is goede kwaliteit en gecertificeerd hang- en sluitwerk ook belangrijk, maar zo ook een goed beveiligingssysteem, zoals een betrouwbaar alarmsysteem. Zo kan u met een gerust hart van huis of naar bed gaan.

Feenstra geeft u graag vrijblijvend advies om de beveiliging van uw woning te verbeteren.

Het belang van beveiliging

Met een beveiligingssysteem beschermt u uzelf en uw familieleden, maar ook uw inboedel en woning. De schade die plaatsvindt bij een brand of inbraak wordt niet altijd (volledig) door de verzekering uitgekeerd, waardoor kosten hoog kunnen oplopen. Daarom is brand beveiliging ook een belangrijk aspect als u kijkt naar de veiligheid van uw woning en gezin.

En met een gedegen camerasysteem vergroot u ook de pakkans van inbrekers die het tóch proberen.

CameraOnlineHet nieuwe camerasysteem voor iedereen: slim, online en uiterst voordelig!

cameraonline app onderweg breed
Wilt u zorgeloos van huis kunnen en direct meldingen krijgen over elke beweging in of rond uw woning?
Kies dan voor het slimste camerasysteem voor de laagste prijs: CameraOnline. Uniek in Nederland.
Nu tijdelijk voor slechts € 16,50 per maand heeft u een veilig bekabeld systeem met een Full HD-video camera voor binnen of buiten, die u met een makkelijke app bedient. Bij beweging krijgt u direct een melding, kijkt u live mee en wordt alles automatisch gefilmd. Door de slimme techniek kan het systeem ook gelijk herkennen of er een persoon in beeld is.
feenstra-logo

Gratis & vrijblijvend professioneel advies over alarmsystemen en camerabewaking

Onze beveiligingsexpert neemt binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op. Op basis van uw wensen en situatie zal u een professioneel advies ontvangen.

Professioneel advies alarmsysteem
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?