Veilig wonen in Roosendaal

Veilig wonen in Roosendaal

In Roosendaal bent u thuis. Daar woont u met veel plezier en geniet u van de stad en haar omgeving. Er zijn veel redenen waarom u zich echt ‘thuis’ voelt in Roosendaal. Veiligheid draagt daaraan bij.

Roosendaal is een relatief veilige stad, toch ervaart 23,6% van de inwoners weleens onveiligheidsgevoelens in de buurt (Bron: CBS veiligheidsmonitor 2021) en ook zijn diefstal en inbraak nog altijd aan de orde van de dag. Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats! Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. In 2022 vonden er in Roosendaal 100 inbraken in woningen plaats en 54 inbraken in garages, boxes of schuren (bron: dataportaal van de politie).

Onveilige gevoelens onder Roosendalers
Onveilige gevoelens onder Roosendalers (Bron: CBS veiligheidsmonitor 2021)

Bekijk op de kaart hierboven de meest recente inbraakcijfers bij u in de buurt. Hoe kunt u veilig wonen in Roosendaal? Door aandacht te geven aan verschillende soorten veiligheid in en om uw huis kunt u veilig wonen. Feenstra Beveiliging biedt een breed palet aan in huisbeveiliging en houdt rekening met de kleinste details, zodat u zich veilig en thuis voelt.

Hoe beveilig ik mijn huis?

De beveiliging van uw huis kan op verschillende manieren. Een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking zorgen er voor dat inbrekers worden afgeschrikt en dat de schade beperkt blijft. Feenstra geeft u graag vrijblijvend advies om de beveiliging van uw woning te verbeteren.

Wilt u meer weten over ons nieuwe CameraOnline systeem? Klik hier. Dit systeem is uitgesloten van de actie.

Markt Roosendaal
Markt Roosendaal

Roosendaalse Bode

Veiligheid in de media

Heeft u ons gezien in de Roosendaalse Bode?

Roosendaalse Bode
Innovatief Camera Online

Veiligheid in de media

Heeft u ons gezien in de Roosendaalse Bode?

 

Innovatief Camera Online

Alarmsysteem Feenstra

Camera compleet pakket

Professionele installatie camerabewaking

Uw woon- en leefomgeving veiliger maken

Veel Roosendalers hebben preventieve voorzieningen voor de veiligheid in of rond hun woning. Dit zijn voorzieningen als:

  • extra veiligheidssloten of grendels op buitendeuren;
  • rolluiken of luiken voor ramen en/of deuren;
  • buitenverlichting;
  • een alarminstallatie;
  • camerabewaking;
  • een raamsticker/politiekeurmerk Veilig Wonen

In 2021 heeft de woning van een Roosendaler gemiddeld twee van deze bovenstaande voorzieningen. (Bron: CBS - Veiligheidsmonitor 2021.)

Speciaal in Roosendaal!

Nu tijdelijk: Bij een 3 of 5 jarig contract voor een Alarmsysteem of Camerasysteem krijgt u de eerste 6 maanden 50% korting op uw abonnementskosten!

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvend advies aan en uw korting wordt direct verwerkt als u klant wordt.

Gratis & vrijblijvend professioneel advies van Feenstra Beveiliging

Onze beveiligingsexpert neemt binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op. Op basis van uw wensen en situatie zal u een professioneel advies ontvangen.

Feenstra Alarmsysteem

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?