Hoe veilig woont u?

Huisbeveiliging om een inbraak te voorkomen

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een goed beveiligingssysteem. Zoals een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking. Zodat u met een gerust hart van huis of naar bed kunt gaan. Bekijk hier wat Feenstra te bieden heeft voor úw woning en situatie, of vraag vrijblijvend advies aan voor advies op maat.

Het belang van beveiliging

Met een beveiligingssysteem beschermt u uzelf en uw familieleden, maar ook uw inboedel en woning. De schade die plaatsvindt bij een brand of inbraak wordt niet altijd (volledig) door de verzekering uitgekeerd, dus een inbraak kan een hoge kostenpost worden. Door duidelijk te zichtbaar te maken dat uw huis beveiligd is, is de kans kleiner dat er wordt ingebroken. En met een gedegen camerasysteem is de pakkans als dieven het tóch proberen groter.

Hoe beveilig ik mijn huis?

De beveiliging van uw huis kan op verschillende manieren. Een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking zorgen er voor dat inbrekers worden afgeschrikt en dat de schade beperkt blijft. Feenstra geeft u graag vrijblijvend advies om de beveiliging van uw woning te verbeteren.

Gratis & vrijblijvend professioneel advies van Feenstra Beveiliging

Onze beveiligingsexpert neemt binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op. Op basis van uw wensen en situatie zal u een professioneel advies ontvangen.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?