Gratis Videodeurbel actie

deurbel-ontwerp-trans_600x600

Alarmsysteem

Gaat u voor een Alarmsysteem van Feenstra en kiest u voor een van de twee onderstaande pakketten? Dan krijgt u van ons een Videodeurbel als cadeau!

    • Alarm huren met 3-jarig contract
    • Alarm Basis zeker 5-jarig contract

Camerasysteem

Wilt u een Feenstra camerasysteem? Kies dan voor een van onderstaande huurcontracten en u krijgt als cadeau een gratis SecuFirst Wi-Fi Videodeurbel!

    • CameraCompleet 5-jarig contract
    • CameraRoyaal 5-jarig contract

Gratis SecuFirst Wi-Fi Videodeurbel

Met deze deurbel mist u nooit meer een bezoeker. De videodeurbel van SecuFirst behoort tot één van de beste Wi-Fi deurbellen in de markt. Dit komt door de extra mogelijkheden die bij andere merken niet snel terug te vinden zijn.

Door de extra grote kijkhoek van 140° zal uw bezoeker altijd in beeld zijn. De beelden worden automatisch opgenomen op een meegeleverde micro SD kaart van 16GB. Daarnaast neemt de deurbel ook beelden op van bewegingen. De opgenomen beelden zijn gemakkelijk terug te kijken of te downloaden via de SecuFirst HD app.

Als er op de deurbel wordt gedrukt krijgt u een melding op uw smartphone of tablet en gaat in uw huis een draadloze gong af (meegeleverd).

Actievoorwaarden gratis Videodeurbel

Bekijk en download hier de actievoorwaarden voor de Feenstra cadeau actie met Gratis Videodeurbel.

Heeft u al een videodeurbel, maar wilt u wel graag gebruik maken van de actie? Dan heeft u als alternatief de keuze uit een gratis Risco Rookmelder of Bol.com bon t.w.v. €50,-

Gratis videodeurbel actie